Безплатни игри / приложения за кратко (22 септември)steam bez da izteglite shte mojete da igraete

Със списъка с безплатни игри / приложения само за кратко време можете да избегнете покупката в приложението, необходима за безплатните приложения.

Безплатните игри / приложения в този списък са достъпни само за изтегляне за кратко без никакво плащане. Независимо дали използвате операционни системи Android или iOS, не забравяйте, че в списъка има приложения и игри, които можете да изтеглите безплатно.

Ако нямате достатъчно място, за да запазите изброените приложения на устройството си, временно изтрийте приложение и изтеглете приложението, което искате да изтеглите. Дори ако изтриете приложението, което сте изтеглили, след като изпълните тези стъпки, можете да продължите да го използвате безплатно.

Най -добрите безплатни игри / приложения

Повечето от изброените по-долу безплатни приложения/игри за Android и iOS предлагат премиум версии, за разлика от безплатните за изтегляне приложения/игри . Това означава, че повечето приложения са без реклами. Ограниченията за безплатни приложения също липсват в значителна част от тези приложения.

Прочети Още: Литовското министерство на отбраната обявява: Хвърлете китайски телефони в кошчето

Безплатни приложения за Android за кратко време

 • Video Enhancer Pro : Благодарение на това приложение можете да използвате различна яркост на екрана във всяко приложение. Можете да регулирате нивото на яркост на приложения като YouTube и Photos чрез страницата с настройки на Video Enchancer Pro. Приложението, което обикновено има цена от 2 LV, беше безплатно за кратко в рамките на обхвата на кампанията. Приложението има 3,5 звезди от 5 на страницата на Google Play.
 • Snipback : Използвате ли приложението за аудио запис, което е доставено с телефона ви? Това приложение ви помага да записвате всички звуци около вас. Една от най -важните характеристики на приложението е намаляване на шума. Приложението, което обикновено има цена от 3 LV, беше безплатно за кратко време в рамките на кампанията. Ако имате нужда от такова приложение, можете да го изтеглите на устройството си преди края на кампанията и да започнете да го използвате веднага.
 • Simple Nav Bar : Както подсказва името на приложението, той добавя бутони за навигация към вашия смартфон. Това може да бъде от голяма полза за потребителите на смартфони, чиято функция за връщане и връщане към главното меню е по -скоро ключ, отколкото докосване. Например, когато тези клавиши не работят, можете да навигирате на вашия смартфон с помощта на това просто приложение. Можете да поставите бутоните във всяка част на екрана, включително нагоре и надолу. Приложението ви предлага различни опции за това.
 • Колко мога да похарча? : Благодарение на това приложение можете да запишете плащанията, които правите през деня. По този начин можете да определите къде и колко харчите на месечна или седмична база. Приложението, което стана безплатно за кратко, има много успешен потребителски интерфейс. Приложението обикновено имаше цена 6 LV, но стана безплатно за кратко като част от кампанията. Колко мога да похарча? Можете да изтеглите посоченото приложение безплатно на устройството си преди края на кампанията.
 • Еквалайзер Bass Booster Pro : Това приложение ви позволява да регулирате звука на вашето устройство с операционна система Android. Еквалайзер Bass Booster Pro има 6 различни звукови режима: нормален, музикален, открит, срещи, сън, тих и специален. В зависимост от ситуацията можете да превключвате тези режими бързо и практично. Приложението, което стана безплатно за кратко, има успешен потребителски интерфейс. Нека споменем също, че приложението има 4.6 от 5 звезди в Google Play.
 • Pro Mp3 плейър – Qamp : Ако търсите успешно приложение за музикален плейър за вашия смартфон, можете да опитате Pro Mp3 плейър – Qamp. Приложението включва таймер за заспиване, регулиране на темата, регулиране на басите, разбъркване, повторение и много други функции.

playstation plus septemvri 2021

Безплатни игри за Android за кратко време

 • Evertale : Evertale, който е ролева ролева игра с отворен свят, има успешна графика. Трябва да се отбележи, че бойната система в играта е поетапна. Играчите, които обичат жанра RPG, могат да изтеглят играта на устройството си безплатно в рамките на кампанията и да започнат да играят веднага.
 • Hills Legend : Тази игра се харесва на играчи, които обичат жанра на ужасите. Опитвате се да разрешите мистерия в продукцията, която успешно отразява атмосферата на ужаса.
 • Shadow Knight Premium : Ние се борим срещу същества в Shadow Knight Premium, който се харесва на играчите, които обичат екшън жанра. Има много задачи в продукцията, която има много успешна графика. Можете да получите награди, като успешно завършите мисиите.
 • AceSpeeder 3 : AceSpeeder 3, който е много подобен на играта, наречена F-Zero на SNES, предлага приятно игрово изживяване. Продукцията, която стана безплатна за много кратко време, харесва играчите, които обичат състезателните игри.
 • Къщата : Не би било погрешно да се каже, че тази игра е игра, която ще накара онези, които смятат, че не е игра, която ще ги плаши, ще се замислят отново. Мобилната игра за стрелба от първо лице може да ви настръхне със своята призрачна атмосфера и саундтрак.

Безплатни iOS приложения за кратко време (iPhone / iPad)

 • Jotalicious : Ако търсите приложение, което да направи списък за пазаруване, можете да изтеглите Jotalicious и да започнете да го използвате веднага. Можете да редактирате списъците по лесен и практичен начин в приложението, което има успешен потребителски интерфейс. Приложението също така ви позволява да добавяте елементи с помощта на гласови команди. Можете да експортирате и споделяте създадените от вас списъци за пазаруване.
 • Scan Pro Elite : С това приложение можете да сканирате документи, разписки, бележки и много други елементи с помощта на камерата на iPhone. Можете да споделяте сканираните елементи чрез електронна поща и социални медии. Scan Pro Elite, който е безплатен за кратко, има 5 от 5 звезди в App Store.
 • Пешеходец и активност на Walker : Можете да използвате това приложение, за да проследите колко стъпки правите на ден. Приложението има поддръжка на джаджи. По този начин не е нужно да влизате в приложението, за да разглеждате информация, като например броя на стъпките и калориите.
 • PXL – Mosaic Art : Това приложение ви позволява да приложите мозаечен ефект към вашите снимки. Приложението, което е безплатно за кратко, е много лесно за използване.
 • 720s : Това приложение, което може да се използва на iPhone и iPad устройства, ви позволява да получите достъп до телеметричната информация на вашия автомобил в реално време. За да използвате приложението, ви е необходим OBD-II Wi-Fi адаптер към автомобила. Можете да изберете да следвате много информация, включително скоростта на превозното средство, момент след момент.
 • Нумерология на ангелските числа : Забелязали ли сте някога, че започвате да виждате произволно число твърде често? Нумерологията на ангелските числа ви помага да осмислите числата, които се появяват пред вас на кратки интервали. Ако се интересувате от нумерология, може да искате да разгледате. Трябва също така да се отбележи, че приложението има 4,9 точки с рейтинг 790 потребители.

Безплатни iOS игри за кратко време (iPhone / iPad)

 • Mage Chess : Ако обичате да играете шахматни игри, можете да дадете шанс на Mage Chess. Играта, която има 3D фигури за шах, има два различни режима, офлайн и онлайн.
 • ReFactory: Factory Simulator: Играчите, които обичат симулационния жанр, могат да дадат шанс на тази продукция. Можете да изграждате фабрики и да развивате технологии в стратегическата игра с отворен свят с успешна графика. Играта включва и добив.
 • Color Tap : Ако искате да разглеждате творбите на талантливи художници от цял ​​свят, в тази игра трябва да бъдат оцветени няколко произведения на изкуството. Можете да започнете да рисувате, като изберете някоя от категориите като животни, самолети и превозни средства, хора, храна, къщи, известни места, спорт, технологии, букви и цифри, дрехи и аксесоари. Играта е разработена по начин, по който децата и възрастните ще се радват да играят. Играта има оценка 5 в App Store, с 124 потребителски рецензии.
 • Линдабу : Искате ли да бъдете инфлуенсър, но все още не сте достатъчно смели? Можете да опитате тази забавна симулация!
 • Elloveo: Science Game : Тази научна игра има за цел да научи електричеството и магнетизма по забавен начин. Играта с повече от 100 нива има успешна графика.

Подобни публикации

 1. Как да промените паролата на Valorant?
 2. Как да решим проблема с пинга в Valorant?
 3. PlayStation 5 Vertical Внимание: Открит е фатален бъг!
 4. Как да си сменим ръката в CS GO?
 5. Как да върна Steam игра?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.