TOGG създаде компания за производство на битова батерияtogg s bateria

Местна компания за батерии Siro от TOGG. Какво ще направи SIRO Silk Road, новата компания на местния автомобилен производител?

TOGG обяви, че е създала местната компания за батерии Siro . Въпреки че се цели новата компания да допринесе за технологичната трансформация на екосистемата за мобилност в Турция, се очаква да насочи стратегическото развитие на местния автомобил. Ето любопитните неща за SIRO Silk Road.

Турската група за автомобилни предприятия (TOGG), SIRO Silk Road Temiz Enerji Çözümleri San. ve Tic. Той обяви, че е основал  . Профилът в социалните медии на компанията, която се стреми да произвежда местни автомобили, включваше видео, съдържащо изображения и технически данни на TOGG.

Прочети Още: Млякото на майките с Covid-19 може да лекува пациенти

Домашна компания за батерии Siro от TOGG

Във видео изявлението, споделено в Twitter акаунта на TOGG, SIRO Silk Road Clean Energy Solutions San. ve Tic. Беше заявено, че екосистемата за мобилност, която ще бъде предложена от AŞ, ще допринесе за технологичната трансформация на Турция.

В публикацията „ Постигнахме друго стратегическо развитие, което ще допринесе за технологичната трансформация на екосистемата за мобилност у нас и създадохме SIRO Silk Road Clean Energy Solutions Industry and Trade Inc. “ беше казано. Също така беше обявено, че пътната карта на SIRO Silk Road ще бъде както следва:

  • Той ще произвежда батерийни модули и пакети на TOGG.
  • Той ще разработи решения за съхранение на енергия в Турция и съседните страни.
  • Това ще бъде пионер в повишаването на ефективността на енергийната система на страната ни.
  • Това ще намали чуждестранната зависимост от енергията.
  • Чистата и ефективна енергийна система ще ускори нашето развитие.

„Постигнахме друго стратегическо развитие, което ще допринесе за технологичната трансформация на екосистемата за мобилност у нас и създадохме SIRO Silk Road Clean Energy Solutions Industry and Trade Inc.

SIRO, родено от партньорството ни с Farasis Energy за разработване на решения за съхранение на енергия в автомобилни и неавтомобилни приложения, ще се превърне в ключов играч в развитието на технологиите и създаването на икономическа стойност. „

Министърът на промишлеността и технологиите Мустафа Варанк , главният изпълнителен директор на TOGG Гюрчан Каракаш и заместник -министърът Мехмет Фатих Качър , които се събраха в зоната на събитието, проведено в рамките на Технофест , обсъдиха най -новите разработки за родните автомобили.

В изявление, дадено от министъра на промишлеността и технологиите Мустафа Варанк, „ надявам се, че ако нищо не се обърка , ще видим турската кола да слезе от масовата производствена линия до края на 2022 г. “ бяха отбелязани изявления.

В съобщението, направено от турската група Automobile Enterprise Group, съоръжението Gemlik се иска да бъде нещо повече от фабрика . Функциите, събрани в една фабрика, ще предлагат повече от фабрика с нейните интелигентни и екологични функции.

Подобни публикации

  1. Skoda интегрира гласовия асистент Laura с ChatGPT в своите автомобили!
  2. Apple обяви нов срок за представяне на своя автомобилен проект
  3. Електрическите превозни средства изпитват трудности през зимата!
  4. Honda направи разлика с новото си електрическо превозно средство
  5. Електрическа кола с мощност 1000 конски сили

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.