Как да блокирам сайт на Android?zabranqvane na sait v android

Как да блокирам сайт на Android?

Как да блокирам сайт на устройства с Android? В тази статия сме изброили приложенията, които ви позволяват да блокирате определени уебсайтове от вашето мобилно устройство.

Има различни приложения, които можете да използвате за блокиране на сайтове на Android. В тази статия сме изброили услугите, които можете да използвате, за да блокирате достъпа до определени уебсайтове на телефони или таблети с Android.

Онлайн ресурсите са един от най-добрите начини децата да научават нова информация, но не цялото съдържание в Интернет е подходящо за деца. Като отговорен родител трябва да се уверите, че децата ви са в безопасност в цифровата среда.

Преди да дадете на децата си телефон или таблет, трябва да зададете ограничение на устройството си, за да предотвратите достъпа до неподходящи уебсайтове. Това ще попречи на вашите деца да влизат в уебсайтове, които не искате да посещават, дори случайно, и да бъдат изложени на негативно съдържание.

Разгледай Още: Какво е VPN и какво прави?

Има много приложения на трети страни, разработени за устройства с операционна система Android. Някои от тези услуги позволяват на потребителите да блокират определени уебсайтове.

Препоръки за програмата за блокиране на сайтове

 • BlockSite
 • AppBlock
 • Kaspersky SafeKids с GPS
 • Свобода | Блокирайте разсейването
 • Останете фокусирани: Блокиране на сайтове и приложения
 • FamiSafe: Приложение за родителски контрол

Има услуги по-горе, които ви позволяват да блокирате достъпа до уебсайтовете, които искате. Можете да намерите подробности за тези услуги по-долу. Освен това, ако искате да четете книги онлайн, не забравяйте да разгледате нашия списък с най-добрите сайтове за онлайн четене.

BlockSite

Използването на това приложение, наречено BlockSite , е най-лесният и ефективен начин за блокиране на определени уебсайтове на вашия телефон с Android или друго смарт устройство.

Когато блокирате уебсайт с помощта на приложението, което е изтегляно милиони пъти, тези уебсайтове няма да бъдат достъпни през нито един браузър, включително Google Chrome и Mozilla Firefox.

Можете да изтеглите приложението, което има успешен интерфейс и следователно предлага лесно използване, от Google Play Store. След като инсталирате приложението, можете да го отворите от вашия телефон или таблет и да започнете да го използвате.

AppBlock

В допълнение към блокирането на уебсайтове, AppBlock също позволява някои приложения, инсталирани на устройството, да бъдат недостъпни. Например, докато се подготвяте за изпита, можете да блокирате за кратко време приложения, които намаляват вашата продуктивност.

В приложението процесът на блокиране на уебсайтове е максимално улеснен. По този начин можете да добавите сайтове, които не искате да бъдат посещавани, в списъка само с няколко стъпки. Услугата също така показва кое приложение колко време е използвано.

Kaspersky SafeKids с GPS

Kaspersky SafeKids с GPS, която е сред най-добрите програми за родителски мониторинг, ви позволява да блокирате уебсайтове, които смятате, че може да са вредни. Можете също така да предотвратите показването на резултати от търсене в YouTube, които може да съдържат неподходящо съдържание.

Услугата, която ви позволява да управлявате използването на приложението, ви позволява да видите местоположението на вашето дете на картата и дори да определите безопасна зона. Приложението, което има много успешен интерфейс, има премиум версия, както и безплатна версия.

Свобода | Блокирайте разсейването
Freedom | предпочитан от повече от 2 милиона души по света. Можете временно да блокирате уебсайтове и приложения с помощта на Блокиране на разсейванията . Има много функции в услугата, която предлага лесен за използване благодарение на удобния за потребителя интерфейс.

Приложението Freedom е налично за Android, както и за Mac, Windows, iOS Chromebook и версии за Linux. Freedom, която включва поддръжка за синхронизация, също се предлага в премиум версия, която предлага различни предимства.

Останете фокусирани: Блокиране на сайтове и приложения
Останете фокусирани: Блокирането на сайтове и приложения ви позволява лесно да блокирате уебсайтовете и приложенията, които искате. Има три различни режима: нормален, заключен и стегнат, в приложението, което е изтеглено повече от милион пъти. Въпреки че можете да правите промени по всяко време в нормален режим, за промяна на настройките в режим на заключване е необходима парола.

Останете фокусирани: Site & App Block, който предлага лесна употреба, предлага и статистическа информация за използването на приложения. Например, възможно е да видите кое приложение използвате колко време през деня.

FamiSafe: Приложение за родителски контрол
Изпъквайки с успешния си интерфейс, FamiSafe: Приложението за родителски контрол предлага функцията за филтриране на уебсайтове. С тази функция можете да блокирате уебсайтове, които не искате да бъдат достъпвани на устройството. Услугата също има функционалност за ограничаване на времето на екрана в приложения като YouTube, Instagram и Facebook.

FamiSafe, който включва функцията за блокиране на приложения, също има функция за проследяване на местоположението. Приложението, което има повече от 1 милион изтегляния, включва много повече функции. Благодарение на модерния интерфейс можете лесно да получите достъп до функциите.

В тази статия сме изброили програмите, които позволяват блокиране на сайтове на устройства с Android. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу. Можете също така да разгледате статията, в която отговорихме на въпроса как да изключите безопасното търсене в Google .

Подобни публикации

 1. Как да добавите GIF към Gmail?
 2. Как да създадете папка в Gmail?
 3. Как да изпращате големи файлове чрез Gmail?
 4. Как да изтриете групови имейли в Gmail?
 5. Как да изтеглите видеоклипове от YouTube без програми?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.