Как да блокирате потребителя в TikTok?tiktok ,posledovatel ,uvelichavane

Популярността на TikTok продължава да нараства всеки ден. Популярната платформа за социални медии TikTok позволява на потребителите да създават кратки видеоклипове с музика, филтри и други функции. Освен ако не персонализирате поверителността на профила в TikTok, всички потребители в платформата могат да преглеждат вашия профил, да гледат видеоклипове, които публикувате, да коментирате, да изтегляте вашите видеоклипове и да ви изпращате лично съобщение. Можете да бъдете изложени на различни кибертормози на платформи за социални медии чрез лични съобщения. Поради тази причина може да искате да предотвратите човека, който прави кибер тормоз върху платформите на социалните медии. Блокирането на потребител в TikTok е доста лесен процес.

Как да блокирам потребител в TikTok?

Позволяването на вашия профил да се показва публично ви позволява да имате повече последователи в дългосрочен план, но може да сте изложени на много кибертормоз. Кибертормозът може да развали настроението ви и да ви накара да се почувствате зле. Поради тази причина може да искате да блокирате тези потребители. Можете да блокирате потребител в TikTok, като следвате стъпките по-долу.

 1. Първо отворете приложението TikTok , инсталирано на вашия смартфон.
 2. Отворете потребителския профил на потребителя, който искате да блокирате, като използвате полето за търсене.
 3. След като отворите профила на потребителя, който искате да блокирате, докоснете иконата на три вертикални точки в горния десен ъгъл .
 4. След този процес в долната част ще се отвори прозорец. Докоснете опцията „Блокиране“ в прозореца, който се отваря . Потребителят, когото сте блокирали, вече не може да ви намери при търсения.

Как можете да попречите на потребителите да ви изпращат съобщения в TikTok?

В TikTok можете да персонализирате потребителите да ви изпращат лично съобщение. TikTok има 3 опции: функция за лично съобщение „Всички“ , „Приятели“ и „Изключено“ . Можете да изберете „Приятели“ само ако искате приятелите ви да изпращат лични съобщения или ако искате да изключите тази функция, можете да изберете „Изключен“. И така, как се прави това?

 1. Отворете приложението TikTok , инсталирано на вашия смартфон.
 2. Докоснете иконата на трите вертикални точки в горния десен ъгъл на страницата на вашия профил.
 3. След този процес страницата с настройки ще се отвори. Докоснете текста „Поверителност и сигурност“ на страницата с настройки.
 4. Докоснете текста „Кой може да ви изпрати съобщение“ в категорията за сигурност . Тук изберете „Изключено“, ако искате да изключите функцията за лично съобщение или „Приятели“, ако искате само приятелите ви да изпращат съобщения .

Подобни публикации

 1. Как да си скрия номера?
 2. Безплатно инсталиране на вайбър
 3. Как да си свалим музика на телефона?
 4. Как да активирам тъмен режим на Instagram?
 5. Как да добавите анкета в Instagram Reels?

You may also like...

1 Response

 1. Dido dido902 каза:

  Поздравления успях да блокирам потребител в тикток с ваша помощ веднага добавям вашият уеб сайт в любими и ви благодаря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.