Топ 5 приложения за намиране на изгубени или откраднати айфони

namirane na telefon

Един от най-големите ни страхове в света на смартфон центровете днес е загубата или кражбата на нашия iPhone.

В допълнение към високите цени на iPhones, има много важни данни, които са изложени на риск да попаднат в ръцете на нежелани, злонамерени хора или загубени завинаги. Поради тази причина е разумно да използвате някои приложения, където можете да получите първа помощ за изгубения си iPhone.

Ще започнем списъка с родните приложения на iOS и след това ще продължим с приложения на трети страни от други разработчици. Ето 5-те най-добри приложения за намиране на изгубени или откраднати айфони !

1.  Find My iPhone ->Намерете моя iPhone

Find My iPhone ви помага да намерите изгубени и откраднати iPhone и iPad. Това показва последното известно местоположение на устройството ви на картата. Има и режим „Изгубен“ , който заключва устройството и показва специално съобщение .

Както при функцията за откриване на устройства с Android на Google , тя включва много повече опции от намирането на вашето устройство. Можете да видите последното местоположение, да покажете специално съобщение, да заключите устройството, да нулирате устройството дистанционно.

2.  Find My Friends -> Намери моите приятели

Find My Friends е приложение, което ви позволява да намерите вашите приятели и членове на семейството. Можете също да го използвате, за да намерите изгубеното или откраднато устройство, като направите малка разлика. Номерът е да помолите вашите приятели или членове на семейството да намерят окончателната позиция на вашия iPhone, използвайки техните устройства.

3.  Prey Anti-Theft ->Пленете против кражба

Prey Anti-Theft е приложение на трети страни, създадено да ви помогне да намерите изгубеното или откраднато устройство. Това прави изключително лесно да намерите устройства като вашия iPhone, iPad или MacBook. Можете да свържете и прегледате всички устройства в един интерфейс за комфортно изживяване.

Prey Anti-Theft включва повече функции от функцията за откриване на устройства с Android на Google и Find My iPhone . Например, можете да направите снимка на лицето, което държи вашето устройство, да предупреди, когато устройството влезе или излезе от дадена зона, се скрие, за да хване крадеца.

4.  FoneHome

FoneHome е друго приложение на трети страни, което улеснява намирането на откраднат iPhone или iPad, като се използват много функции. Можете също да проследявате неограничени устройства, като използвате само един акаунт.

Можем да кажем, че е много по-добре от Find My iPhone . Вашето устройство има функция, която осигурява високоточна актуализация на местоположението веднъж в минута. Той може да направи снимка на крадеца и също да пусне силна сирена.

5.  Locator Device -> Локатор на устройства

Locator Device ви помага да разберете къде са вашето семейство или приятели и да намерите вашето изгубено устройство. Той също така има възможност да наблюдава неограничен брой устройства от един акаунт, като FoneHome .

Той има функции като звук на аларма, изпращане на съобщение, преглед на положението на устройството на картата. Въпреки че наборът от функции е достатъчен, трябва да се отбележи, че му липсват няколко функции, предлагани от FoneHome и Prey Anti-Theft .

Подобни публикации

  1. Най-накрая чакана функция! Deezer вече може да разпознава песен от вашето мрънкане
  2. Какво е дънна платка, какво прави дънната платка?
  3. Китай преминава към базирана на Linux операционна система
  4. MacBook Pro с процесор M2 не е устойчив на топлина
  5. Sony работи върху 100MP сензор за смартфони от средния сегмент

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.