Как да деактивирате функцията „Хора, които може да познавате“ във Facebook?



facebook deaktivirane

Как да деактивирате функцията „Хора, които може да познавате“ във Facebook

Възможно е да деактивирате функцията Хора, които може да познавате във Facebook. Ето, казахме ви как да го направите в това ръководство! Функцията Хора, които може да познавате, която съществува от деня, в който Facebook е създадена, може да бъде досадна в някои случаи. Докато тази функция понякога предлага хора, които не познавате, понякога може да ви покаже хора, които не искате.

Ако ви е омръзнала функцията „Хора, които може би познавате“ във Facebook , можете да я изключите. Тук, в нашата статия по-долу, ние ви обяснихме стъпка по стъпка как можете да го деактивирате във Facebook.

Хората, които може да познавате, се отказват

Възможно е да блокирате хора, които може да познавате във Facebook както от мобилни устройства, така и от уебсайта. Можете лесно да го деактивирате, като следвате стъпките по-долу.

1. За мобилни устройства:

Можете да следвате стъпките по-долу, за да деактивирате функцията Facebook хора, които може да познавате, като използвате вашето смарт мобилно устройство:

  1. Стартирайте приложението Facebook на вашето устройство и докоснете иконата с вашата
  2. Профилна снимка, за да разкриете менюто.
  3. Превъртете надолу до Настройки и го докоснете.
  4. На страницата с настройки докоснете Настройки на профила.
  5. Превъртете до Известия и докоснете Настройки за известяване.
  6. Изберете хора, които може да познавате.
  7. За да се откажете от получаването на тези известия, превключете бутона Разрешаване на известия във Facebook.

facebook blokirane

2. За уебсайта:

Ако използвате Facebook чрез уебсайта, можете да следвате стъпките по-долу, за да го деактивирате:

  • Влезте във вашия акаунт във Facebook и щракнете върху иконата с триъгълник надолу горе вдясно.
  • Щракнете върху Настройки и поверителност.
  • След това щракнете върху Настройки.
  • Изберете Известия от менюто вляво.
  • Превъртете надолу и щракнете върху Хора, които може да познавате.
  • Имате възможност да изключите всеки превключвател за известяване (push, имейл и SMS) или да деактивирате напълно всички известия, като изключите превключвателя Разрешаване на известия във Facebook.

Благодарение на това действие, което извършвате както на мобилно устройство, така и в мрежата, вече няма да получавате предложения „Хора, които може би познавате“ във Facebook приложението.

Подобни публикации

  1. Как да добавите GIF към Gmail?
  2. Как да създадете папка в Gmail?
  3. Как да изпращате големи файлове чрез Gmail?
  4. Как да изтриете групови имейли в Gmail?
  5. Как да изтеглите видеоклипове от YouTube без програми?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.