Функцията за излъчване на живо идва в YouTube Shortsyoutube na jivo shorts

Функцията за излъчване на живо идва в YouTube Shorts: Конкуренцията с TikTok се засилва!

YouTube представи новата си функция за излъчване на живо, която допълнително ще засили конкуренцията му с TikTok. И така, Как да отворите предаване на живо в YouTube Shorts? Ето всички подробности! Въпреки че YouTube Shorts продължава да се конкурира с TikTok и Instagram Reels , той направи крачка, за да изпревари популярните си конкуренти. Изглежда YouTube ще разклати трона на TikTok с новите си функции.

YouTube, чиято цел е да надхвърли просто споделянето на видеоклипове за производителите на съдържание, въведе функция за излъчване на живо в секцията Shorts. Сега потребителите ще могат незабавно да комуникират със своите последователи чрез предавания на живо във вертикален формат.

Функцията за излъчване на живо идва в YouTube Shorts!

Shorts, подобен на TikTok кратък видео формат , продължава да пуска редица функции, които подобряват потребителското изживяване, за да позволят на създателите на съдържание да бъдат по-активни в YouTube. Друга нова функция на тези функции беше възможността за отваряне на предавания на живо.

YouTube обяви тази функция в официалните си акаунти в социалните медии. Излъчванията на живо във вертикален формат в секцията Shorts също ще бъдат видими в емисията на началната страница. По този начин производителите на съдържание ще могат незабавно да увеличат броя на последователите си.

YouTube заявява, че предаванията на живо в потока Shorts ще се показват като визуализации и потребителите могат да започнат да гледат предаването, като кликнат върху бутона „ Гледайте предаване на живо “ точно по-долу.

Също така ще бъде възможно да преглеждате всички предавания на живо, като навигирате в потока. Освен това функции като изпращане на реакции с емотикони и писане на съобщения в секцията за чат също са налични в предаванията на живо на Shorts. И така, точно както в TikTok.

Колко последователи са необходими за излъчване на живо в YouTube Shorts?

Разбира се, има определени условия за стартиране на предаване на живо в YouTube Shorts. На първо място, за да отворите предаване на живо, е необходимо да имате повече от 50 абонати и еднократна проверка. Всички производители на съдържание, които отговарят на тези две условия, ще могат да започнат излъчване чрез натискане на бутона „На живо“ в секцията за създаване на видео.

В този раздел също ще се правят заглавието на предаването на живо, което ще се появи в потока, изображението на корицата, за кои зрители ще бъде и настройките за видимост. Фактът, че тази функция на YouTube е много подобна на TikTok, ни показва, че надпреварата ще се увеличи още повече. Ако си спомняте, TikTok наскоро започна да се фокусира върху видеоклипове с дълъг формат, като се насочи към YouTube.

Подобни публикации

  1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
  2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.