Как да деблокирам Spotify?kak da deblokiram spotify

Как да деблокирам Spotify?

Как да деблокирам Spotify? Spotify прави процеса на деблокиране доста лесен. И така, какви стъпки трябва да се следват за този процес на платформата? Много хора, които използват цифрови музикални услуги, се чудят как да деблокират Spotify. В тази статия обяснихме какви стъпки трябва да следвате, за да отблокирате акаунт в популярната платформа.

Spotify, цифровата музикална платформа, предпочитана от милиони потребители по света, има функция за блокиране на потребители. Когато блокирате потребител на популярната платформа за дигитална музика, другата страна не може да види вашия профил, да ви следва или да види вашата слушателска дейност.

Може да искате да деблокирате акаунта, който сте блокирали в цифровата музикална услуга след известно време. За да направите това, можете да следвате стъпките по-долу в ред.

Стъпки за деблокиране на Spotify

  • Отворете Spotify.
  • Влезте в акаунта си.
  • Вижте профила, който искате да деблокирате.
  • Натиснете иконата с три точки.
  • Изберете опцията „Отблокиране“.

Възможно е да завършите процеса на деблокиране на профил, който сте блокирали в цифровата музикална платформа, наречена Spotify, която постигна голям успех, като поддържа популярността си по света от години. За споменатия процес първо отворете популярната платформа за цифрова музика, наречена Spotify. Ако не сте влезли, влезте в акаунта си, като въведете данните си за членство. Ако следвате тази стъпка, ще се отвори главната страница на платформата.

В следващата стъпка натиснете бутона за търсене и след това въведете името на профила на лицето, което искате да блокирате, в полето. След като направите това, натиснете Enter, за да се покаже страницата на профила на този потребител. След като видите страницата на профила на лицето, което искате да блокирате, щракнете върху иконата с три точки до бутона „Следване“. Ако следвате тази стъпка, ще се отвори нов прозорец. Изберете „Деблокиране“ от изскачащия прозорец.

Ако изберете въпросната опция, на екрана ще видите известие с изречение „Вие сте отблокирали този акаунт“. По този начин ще деблокирате акаунт, който сте блокирали преди. Другият човек вече може да вижда вашия профил, да ви следва и да вижда вашата слушателска дейност. Също така е възможно да блокирате акаунт, който сте отблокирали отново. За целта трябва да посетите профила на потребителя, точно както във въпросния процес, и след това да кликнете върху иконата с три точки. Просто натиснете бутона „Блокиране“ в изскачащия прозорец. Когато направите това, другата страна ще бъде блокирана.

В тази статия обяснихме как да деблокирате блокиран преди това профил в Spotify, една от най-популярните платформи за цифрова музика в света. Можете лесно да завършите процеса, като следвате стъпките в нашето ръководство в ред.

Освен това, ако се чудите какво точно представлява функцията Blend в предпочитаната от милиони хора по света цифрова музикална услуга и как се използва , можете да разгледате статията, в която отговорихме на въпросите Какво е Spotify Blend и как се прави.

Подобни публикации

  1. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
  2. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
  3. Как се прави скрийншот на лаптоп?
  4. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки
  5. Как да активирам електронен ваучер за храна? Е – Voucher

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.