Интелигентни очила за превод: TCL RayNeo X2tcl ochila

Интелигентни очила за незабавен превод: TCL RayNeo X2

TCL RayNeo X2, което е сред многото забележителни устройства, представени на CES 2023, има функции като незабавен превод и GPS навигация. Ето подробностите! TCL представи много нови технологични устройства на CES 2023. Един от различните продукти, които се открояваха сред тях, беше RayNeo X2, който има интерактивни функции като симултанен превод и екранна GPS навигация. За разлика от предишните AR очила, захранваните с AI AR очила са проектирани с бинокулярен пълноцветен микро LED дисплей.

Благодарение на технологията на дисплея, дизайнът на AR очилата силно запазва стила и стиловата линия в допълнение към лекотата на използване. Фактът, че има вид на обикновени очила също оставя впечатление, че устройството ще привлече голямо внимание. В рамката на RayNeo X2 има и вградени микрофон, камера и високоговорител.

Характеристики на RayNeo X2

 • Високо контрастно съотношение
 • 1000 нита яркост на изображението
 • Разширени визуални ефекти
 • Сменяемо стъкло
 • Възможност за поставяне на номерирано стъкло
 • Bluetooth връзка (предлага възможност за прехвърляне на записаните изображения на телефона и споделянето им в социалните медии)
 • Възможност за превод
 • GPS навигация
 • Слушане на музика с режим на шепот

AR очилата, които имат функция, която не се среща в смартфони или часовници, могат автоматично да превеждат едновременно с поддръжка на изкуствен интелект. С многоезична поддръжка, той може да открие всеки говорим език. Може да показва текста като субтитри чрез превод.

Предоставя упътвания за адреса на микро LED екрана без нужда от телефон. Той разполага с GPS навигация, използваща разпознаване на движение и едновременно локализиране и картографиране. По този начин потребителите могат да предлагат места, като показват важните места в тяхното местоположение.

И накрая, RayNeo X2, който прави възможно слушането на музика без да носите слушалки, отваря тази функция с режим на шепот. Работи на платформата Qualcomm Snapdragon XR2. Все още няма информация за датата на пускане на AR очилата, които ще бъдат предложени на разработчиците през пролетта.

Подобни публикации

 1. Най-голямото изобретяване от iPhone! Как ще е роботът на Apple?
 2. Голямо развитие за електрически велосипеди
 3. Red Magic представя новия лаптоп Titan 16 Pro
 4. Зукърбърг представя бъдещите AR очила
 5. Как да ъпгрейдна паметта на iPhone? Как да увеличим съхранението на iPhone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.