Как да добавите GIF към Gmail?Как да добавите GIF към Gmail?

Когато изпращате съобщение чрез Gmail, могат да се добавят GIF файлове, за да се подсили разказът и да се открои имейлът. Ето стъпките за добавяне на GIF файлове към Gmail! GIF, с други думи формат за обмен на графики, са анимирани изображения. GIF файловете често се използват както със, така и вместо думи. GIF файловете, които са налични в почти всяка социална медийна платформа и инструмент за съобщения, също могат да се добавят директно към основния текст на имейла.

Когато изпращате важен въпрос чрез Gmail, GIF файловете могат да се използват за привличане на вниманието на лицето, до което се изпраща. По този начин желаното послание се предава на отсрещната страна по забавен начин. И така, как да добавите GIF файлове към Gmail и какви са методите? Да видим заедно!

Добавяне на GIF към имейл в Gmail

Добавянето на GIF към Gmail е много по-лесен процес, отколкото си мислите. За целта трябва да се следват следните стъпки:

Първо отворете Gmail и въведете нова страница за поща.
След като стигнете до частта, където GIF ще бъде добавен към имейла, щракнете върху секцията „Добавяне на снимка“ вдясно от бутоните „Изпращане“ и „Добавяне на файл“, разположени под имейла.
GIF се плъзга в полето с надпис „Плъзнете снимки тук“. След това, като щракнете върху полето „Избор на снимки за качване“, GIF се избира от файловете и се копира и поставя в URL адреса на изображението. Ако не е готов, могат да се използват GIPHY и подобни генератори. След това GIF се записва на работния плот и връзката се копира и поставя в Gmail.
GIF се преоразмерява, за да направи съобщението привлекателно за окото.
След горните стъпки, имейлът ще бъде готов. След като имейлът е подготвен, той се препраща на другата страна чрез натискане на бутона „Изпрати“.

Лицето, до което е препратен имейлът, може да види GIF в същия ред като имейла.gmail gif dobavyane

Добавяне на GIF към имейл от Gmail с Gfycat

Кликнете върху иконата „+“ в страничната лента на Gmail (където се намират Контакти и Календар). След това от екрана „G Suite Marketplace“ се намира добавката Gfycat. Като щракнете върху бутона Инсталиране, стъпките относно акаунта в Google, който искате да инсталирате, са завършени.

Когато се отвори имейл, изпратен до Gmail, можете да видите как ще изглежда в страничната лента вдясно от иконата на Gfycat. Щракването върху него ще отвори добавка. GIF файловете за добавяне към имейла могат да се видят тук.

Добавяне на GIF към имейл от Gmail с Giphy

Giphy е сред най-добрите уебсайтове за добавяне на GIF файлове. За да добавите GIF към имейл от Gmail с помощта на Giphy, трябва да следвате следните стъпки;

  • За Gmail първо влезте в уебсайта на Giphy.
  • Кликнете върху бутона „Добавяне към Google Chrome“.

Още по-темата: Как да създадете папка в Gmail?

След горните стъпки разширението се инсталира на устройството. След като разширението е инсталирано, изпълнете следните стъпки:

Влезте в Gmail.
Кликнете върху бутона „Писане на имейл“.
Потребителят пише своето съобщение.
Когато GIF бъде поставен в имейла, щракнете върху новата икона до бутона „Изпращане“.
GIF областта се появява на екрана.
Потребителят може да избере GIF по свой избор и да го изпрати по имейл.

Добавяне на GIF файлове към Gmail на устройство с Android

Добавянето на GIF файлове към Gmail от устройства с Android е много лесно. Първо влизате в приложението Gmail през вашия смартфон. Щракнете върху бутона „Създаване“, за да създадете нов имейл.

В зоната за създаване на имейл има бутон GIF. За достъп до всички GIF файлове щракнете върху бутона, който се появява на екрана. Ако бутонът не може да се покаже, щракнете върху областта с емотикони. GIF се избира и добавя към черновата на имейла. Веднъж добавен, имейлът се изпраща на другата страна без никакви проблеми.

Подобни публикации

  1. Как се прави регистрация в сайта на Sinsay?
  2. Как да блокирам сайт с Google Chrome?
  3. Как да поправим визуални проблеми във видеоклипове на Windows 11?
  4. Как да намерите изгубен молив на Apple?
  5. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.