Функцията за съобщения с други приложения идва в WhatsAppwhatsapp funktsia saobshtenia

Функцията за съобщения с други приложения идва в WhatsApp: Споделено изображение!

WhatsApp обяви, че работи върху функция за съобщения от трети страни за потребители на Android. Беше споделена екранна снимка на функцията. Ето подробностите! WhatsApp обяви, че работи върху нова функция. Въпреки че функцията, която има за цел да улесни комуникацията на потребителите за известно време, все още е в процес на разработка, тя се тества в бета версия за потребители на Android.

Популярното приложение за незабавни съобщения преди това тества иновацията за съобщения на трети страни в бета версията на iOS. Тази функция се разработва, за да отговаря на разпоредбите на Европейския съюз.

Вече има развитие по отношение на Android бета версията на функцията. Беше споделена екранна снимка на това как ще изглежда функцията на устройства с Android. Предстои функцията за съобщения от трета страна на WhatsApp.

Както може да се види от екранната снимка, се разработва отделен екран за чат и раздел за функцията, която ще се появи в бъдеще. Тъй като името на профила и снимките не се използват в чатове на трети страни, вместо това може да се покаже снимка по подразбиране и име на източник на чат.

Прочети Още: Многоочакваната функция на WhatsApp беше пусната

Функцията, която все още е в процес на разработка, ще бъде представена на потребителите с предупреждение от WhatsApp, тъй като опитите като спам или измами могат да се увеличат по време на съобщения от трети страни.

Длъжностни лица казват, че криптирането от край до край също ще бъде различно в тази функция и подчертават, че потребителските данни ще се обработват по различен начин. С тази функция вече ще бъде много лесно да общувате, дори ако човекът, с когото искате да говорите, има акаунт в WhatsApp.

Подобни публикации

  1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
  2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
  3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
  4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
  5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.