Как да допълвате снимки с TikTok AI филтър?tiktok ai dopalvane na snimki

Майсторски Съвети: Допълване на Снимки с TikTok AI Филтри

Нова тенденция в TikTok: Довършване на снимки с изкуствен интелект! Ако искате да се присъедините към тази тенденция, ние обясняваме как да използвате ефекта на изкуствения интелект. Ето подробностите!

Най-новата тенденция в TikTok: използване на ефект на завършване на снимки с изкуствен интелект. Този процес, който може да се извърши с различни AI инструменти, сега се превърна в прост ефект в TikTok. Потребителите харесаха тази функция. Получените снимки са прекрасни и реалистични.

И така, как да завършите снимки с изкуствен интелект само чрез TikTok, без да имате нужда от други инструменти? Къде можете да намерите и опитате този ефект? Ние обясняваме стъпка по стъпка!

Ограничаване на Социалните Медии за Младежи в Англия: Нови Регулации на Хоризонта

Как да завършите снимки с изкуствен интелект на TikTok?

 • Първо отворете приложението и влезте в акаунта си.
 • Когато стигнете до екрана за споделяне на публикации и щракнете върху бутона „+“, камерата ще се отвори.
 • Ще видите, че има бутон „ефекти“ долу вляво, както винаги.
 • Когато влезете в менюто с ефекти, приложението може директно да ви насочи към ефекта „завършване на снимки с изкуствен интелект“, тъй като е популярен.
 • Ако съответният ефект е автоматично включен по този начин, можете да щракнете върху бутона + в горната част на иконата „ефекти“ и да качите желана снимка от галерията.
 • На този етап на екрана ще се появи лента за изтегляне и когато пише 100%, вашият визуален процес на завършване ще бъде завършен.
 • По този начин можете да споделите видеоклипа, който сте създали, и да запазите крайното изображение на вашето устройство. По този начин можете да се присъедините към текуща тенденция, да разширите снимката си с изкуствен интелект и да помогнете на приложението да предостави тази нова функция на повече потребители.
 • Ако въпросният ефект вече не се показва в секцията „популярни“ и не се появява автоматично, можете да намерите съответния AI инструмент, като потърсите „завършване на снимки с изкуствен интелект“ в менюто с ефекти.

Каква е употребата на допълване на снимки с изкуствен интелект на TikTok?

С инструмента TikTok AI имате възможност да завършите снимките си в съответствие с концепцията. Например, когато приложите този ефект към портретна снимка, направена с видима само кръста нагоре, можете да видите, че приложението реалистично добавя крака към човека в портрета.

Това също е много успешна функция за разширяване на пейзажните визуализации според концепцията. Много потребители на TikTok в момента са обхванати от тази тенденция. За да бъдат в крак с тенденцията, всички споделят видеоклипове, в които различни стилове снимки са завършени с изкуствен интелект.

Когато гледаме тези видеоклипове, можем да кажем, че виждаме много реалистични резултати. От друга страна, в някои наредби могат да се видят неуместни допълнения. Особено когато става дума за човешко тяло, изображението на изоставена ръка или крак, което внезапно се появява на снимката, може да бъде поставено на заден план.

Ето защо, преди да се увлечете от магията на тенденцията и да споделите видеото, което сте подготвили, не забравяйте да проверите за последен път разширената визуализация, която инструментът за изкуствен интелект TikTok е подготвил за вас.

Как открихте тази функция? Споделяли ли сте видеоклипове с довършени снимки в TikTok? Как мислите, че са резултатите? Очакваме вашите коментари

Подобни публикации

 1. Как се прави регистрация в сайта на Sinsay?
 2. Как да блокирам сайт с Google Chrome?
 3. Как да поправим визуални проблеми във видеоклипове на Windows 11?
 4. Как да намерите изгубен молив на Apple?
 5. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.