Ограничаване на Социалните Медии за Младежи в Англия: Нови Регулации на Хоризонтаogranichavane na socialnite medii za mladeji pod 16 godini

Използването на социални медии от млади хора може да бъде ограничено в Англия!

В Обединеното кралство използването на социални медии от младежи под 16-годишна възраст може да бъде ограничено. Ето подробности за получените доклади и изявления!

Ограничение за използване на социални медии от млади хора в Англия може да се вземе решение. Британският премиер Риши Сунак обмисля ограничаване на достъпа до социалните медии за младежи под 16 години в опит да ги предпази от онлайн вреда. Докладите показват, че има потенциална забрана за картите.

Ще бъде ли ограничено използването на социални медии от младите хора?

Законът за онлайн безопасност влезе в сила в Обединеното кралство, за да защити младите хора от вредно съдържание в социалните медийни платформи. Изглежда, че правителството обмисля допълнителни действия. Според Bloomberg през новата година ще започне консултация за проучване на рисковете, на които са изложени децата в социалните медии.

Въпреки че някои източници казват, че се обмислят забрани на социалните медии за лица под 16 години, говорител на правителството каза, че търси начини за повишаване на осведомеността на родителите, вместо да предприема мерки срещу нещо конкретно.
Забрана на Безкрайното Превъртане в TikTok и Instagram: Промени във Визуалния Интерфейс

Говорителят на правителството каза: „Открихме, че има пропуск в изследването. „Затова ще разгледаме какви допълнителни изследвания трябва да се направят по този въпрос, но все още нищо не е подписано от министрите. Заместник-говорителят на министър-председателя не коментира конкретни предложения, но каза пред репортери: „Разглеждаме безопасността на децата онлайн от широка перспектива“.

Подобни публикации

  1. Какъв е ключът към безопасността в дигиталната ера?
  2. Lockly Smart Lock: Характеристики и цена на заключване на врати със сканиране на лица
  3. Най-използваните пароли в света
  4. Google вече ще ви предупреждава, ако данните ви се откраднат! Как?
  5. WhatsApp ще предлага високо ниво на поверителност и сигурност с нова функция!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.