Как да изключите AVG Antivirus?avg antivirus 2022

В тази статия обясняваме стъпка по стъпка как можете да деактивирате антивирусната програма AVG.

Антивирусните програми започнаха с появата на вирусите, така че се появи вирус и бяха търсени решения за защита от този вирус. Докато някои от многото антивирусни програми са успешни, някои продължават да се подобряват, но някои антивирусни програми могат да бъдат доста досадни.

Разгледай Още: Apple няма да пусне нови M2 Mac до 2023 г

Сред причините за това е, че или предприема мерки за сигурност на високо ниво, или съдържа реклами. Как да изключа антивирусната програма AVG след кратка информация ? Ние го казваме вместо вас.

Как да изключите AVG Antivirus?

 • Първо отидете в секцията за търсене на вашия компютър.
 • Тип контролен панел.
 • Отворете първата програма, която се появява.
 • След това изберете деинсталиране на програмата
 • Щракнете с десния бутон върху AVG Antivirus и щракнете върху
 • Деинсталиране.
 • Транзакцията ще бъде завършена.

След като изпълните горните стъпки в ред, ще деинсталирате AVG Antivirus от вашето устройство. Ако обаче искате да изключите AVG Antivirus, без да го деинсталирате от вашето устройство, можете да следвате стъпките по-долу.

 1. Натиснете последователно Ctrl + Alt + Delete
 2. Изберете опцията диспечера на задачите
 3. Прекратете програмата AVG от секцията Процеси
 4. Транзакцията ще бъде завършена.

Ако искате да използвате програмата AVG Antivirus само за периодични сканирания на вашия компютър, можете да деактивирате програмата AVG Antivirus, след като изберете опцията за стартиране от диспечера на задачите, и антивирусната програма AVG няма да се отвори автоматично, когато компютърът ви е включен.

По този начин ще трябва автоматично да отваряте AVG Antivirus сами само когато го искаме. Бихме искали обаче да ви напомним, че вашето устройство няма да бъде незабавно защитено от сканиране за вируси и може да бъде изложено на вируса. Когато активирате програмата отново, тази ситуация ще изчезне.avg antivirus 2022

Както при всеки софтуер, който изпълняваме на нашите компютри, с AVG Antivirus могат да възникнат различни проблеми. Един от най-честите от тези проблеми е, когато AVG Antivirus е в конфликт с различна програма, инсталирана на вашия компютър. Тези конфликти могат сериозно да нарушат работата на вашата операционна система и да доведат до срив на системата.

Друг често срещан проблем, който може да срещнете с AVG Antivirus, са фалшивите аларми за вируси, наречени фалшиви положителни резултати. Всъщност този проблем не е уникален за AVG Antivirus; тъй като всеки антивирусен софтуер може да даде фалшиви аларми на различни файлове.

В това съдържание, как да изключите AVG Antivirus програма, как да изтриете AVG Antivirus програма? Ние ви го обяснихме. Какво мислите по този въпрос, кои според вас са най-добрите антивирусни програми ? Не забравяйте да споделите мнението си с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Видеоклиповете на Instagram Reels вече могат да се изтеглят!
 2. Как да изтегля Opera VPN Mobile? Как да направите настройки?
 3. Забравих паролата си за iCloud, Как да възстановя iCloud акаунт?
 4. Как да коригирам проблема с черния екран в Instagram?
 5. Как да изтеглите Instagram Reels Video?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.