Как да използвам GIF в Instagram?nova funktsia v instagram gif

GIF, добавен към Instagram: Как да използвам?

Една от дългоочакваните функции най-накрая се добавя към Instagram. Вече е възможно да използвате GIF файлове в коментари. Подробностите са тук! GIF, един от най-разпространените медийни инструменти в интернет света, най-накрая се добавя към коментарите в Instagram. Възможността да коментирате с GIF файлове в много социални медийни платформи, особено Facebook, значително ще увеличи потребителското изживяване в Instagram.

GIF файлове, качени в GIPHY в публикация в блог, споделена днес, вече могат да се споделят в коментари. Благодарение на търсачката ще бъде много лесно да намерите желания GIF.

Нови функции, добавени към Instagram

Въпреки че Instagram е една от най-използваните платформи за социални медии от много години, тя постепенно изпада в немилост с възхода на TikTok и Twitter през последните години. Meta се опитва да поддържа приложението актуализирано, като добавя нови функции почти всеки месец, за да предотврати това.

Възможността за коментиране с GIF, която се използва във Facebook от дълго време, е един от последните примери за това. Медийните елементи, извлечени от базата данни GIPHY, която в момента е GIF доставчик на Facebook, вече могат да се добавят към Reels и споделяния като коментари.

Точно до раздела за коментиране ще има GIF символ, подобен на Facebook. Потребителите ще могат да намерят и споделят желания GIF от секцията за търсене, като щракнат върху тази секция. Освен това от днес можете веднага да изпробвате функцията, която стана активна по целия свят.

В допълнение към GIF плъгина, редица нови функции очакват потребителите на Instagram. Съответно нови опции вече ще бъдат налични във видеоредактора на Reels. Новите опции за редактиране са както следва:

Разделяне: Лесно разделете вашите клипове на две части
Регулиране на скоростта: Ускорете или забавете вашите клипове с новата настройка на скоростта
Замяна: Заменете вашия редактиран клип с друг клип, без да променяте времето, звука или друг елемент.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.