Как да използвам GIF в Instagram?nova funktsia v instagram gif

GIF, добавен към Instagram: Как да използвам?

Една от дългоочакваните функции най-накрая се добавя към Instagram. Вече е възможно да използвате GIF файлове в коментари. Подробностите са тук! GIF, един от най-разпространените медийни инструменти в интернет света, най-накрая се добавя към коментарите в Instagram. Възможността да коментирате с GIF файлове в много социални медийни платформи, особено Facebook, значително ще увеличи потребителското изживяване в Instagram.

GIF файлове, качени в GIPHY в публикация в блог, споделена днес, вече могат да се споделят в коментари. Благодарение на търсачката ще бъде много лесно да намерите желания GIF.

Нови функции, добавени към Instagram

Въпреки че Instagram е една от най-използваните платформи за социални медии от много години, тя постепенно изпада в немилост с възхода на TikTok и Twitter през последните години. Meta се опитва да поддържа приложението актуализирано, като добавя нови функции почти всеки месец, за да предотврати това.

Възможността за коментиране с GIF, която се използва във Facebook от дълго време, е един от последните примери за това. Медийните елементи, извлечени от базата данни GIPHY, която в момента е GIF доставчик на Facebook, вече могат да се добавят към Reels и споделяния като коментари.

Точно до раздела за коментиране ще има GIF символ, подобен на Facebook. Потребителите ще могат да намерят и споделят желания GIF от секцията за търсене, като щракнат върху тази секция. Освен това от днес можете веднага да изпробвате функцията, която стана активна по целия свят.

В допълнение към GIF плъгина, редица нови функции очакват потребителите на Instagram. Съответно нови опции вече ще бъдат налични във видеоредактора на Reels. Новите опции за редактиране са както следва:

Разделяне: Лесно разделете вашите клипове на две части
Регулиране на скоростта: Ускорете или забавете вашите клипове с новата настройка на скоростта
Замяна: Заменете вашия редактиран клип с друг клип, без да променяте времето, звука или друг елемент.

Подобни публикации

  1. Sony представя ZV-1 II, нова Vlog камера с впечатляващи функции
  2. Дизайн на iPhone 16 Ultra
  3. Функцията за спешни случаи на iPhone 14 продължава да спасява животи
  4. Как да изчистите кеша на iPhone и iPad?
  5. Приложението Try Galaxy на Samsung е актуализирано

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.