Как да използвате FaceTime на телефони с Android?na jivo s facetime

Как да използвате FaceTime на телефони с Android

Кои стъпки трябва да се следват, за да използвате функцията FaceTime на телефони с Android? Ето какво да направите за видео разговор! Необходими са само няколко стъпки, за да използвате FaceTime на телефони с Android . В тази статия обяснихме как да използвате Facetime, който позволява видео комуникация с потребители на iOS. Можете да използвате тази функция удобно, като следвате стъпките в нашето ръководство.

Технологичният гигант Apple направи важно нововъведение по отношение на функцията FaceTime с актуализациите на iOS 15, iPadOS 15 и macOS Monterey през 2021 г. Преди това нововъведение видео разговорите можеха да се провеждат само между устройства в екосистемата на Apple чрез Facetime.

С нововъведението, което дойде през последните години, стана възможно потребителите в екосистемата на Apple да комуникират чрез FaceTime с хора, използващи телефони с Android и компютри с Windows.

Заслужава да се отбележи, че компанията не е пуснала приложение за Android и Windows. Следователно единственият начин да използвате тази функция на устройства с Android и компютри с Windows е да използвате уеб браузър. Ако искате да използвате тази функция, можете да следвате стъпките по-долу в ред.

Стъпки за използване на FaceTime на телефони с Android

 • Нека потребителят на Apple отвори приложението FaceTime.
 • Изберете опцията „Създаване на връзка“.
 • Докоснете „Добавяне на име“ и въведете име.
 • Изберете „OK“.
 • Нека той избере вас да изпратите връзката.
 • Изпратете връзката от Messages, Mail или друго приложение.
 • След това ще бъдете поканени на FaceTime разговор.
 • Докоснете входящата връзка.
 • Натиснете бутона „Продължи“.
 • Разрешете достъп до микрофона и камерата.
 • Изберете опцията „Присъединяване“.
 • Срещата ще започне.
 • Натиснете бутона „Напусни“, за да напуснете разговора.

Ако използвате устройство с Android или компютър с Windows, не можете да започнете повикване с FaceTime. За целта потребителят на Apple трябва да отвори приложението и да избере опцията „Създаване на връзка“.

Следващата стъпка е да зададете име за разговора и да ви изпратим връзката. Докоснете входящата връзка. Когато направите това, страницата FaceTime ще бъде посетена през уеб браузъра. Натиснете бутона „Продължи“.

Какво ново с iOS 12 (Акценти)

Разрешете достъп до камерата и микрофона. След това изберете „Присъединяване“. Ако другата страна одобри срещата, срещата ще започне. Можете да напуснете срещата по всяко време, като докоснете бутона „Напускане“ в горната част на екрана.

Често задавани въпроси

Ще отговорим на някои въпроси относно FaceTime, което е сред най-добрите приложения за видео разговори.

Платен ли е FaceTime за Android?

Функцията FaceTime е безплатна за използване. Следователно не е необходимо да плащате никаква такса, за да извършвате разговори с FaceTime на вашето устройство с операционна система Android.

Какво е необходимо за FaceTime?

За да използвате функцията FaceTime на вашето устройство с Android, връзка с покана, интернет връзка и уеб браузър са достатъчни за разговора. Не е необходимо да изтегляте никакви приложения.

FaceTime отразява ли се върху Бил?

Не, не се отразява в телефонната сметка. Функцията FaceTime, която позволява на хората да правят видео разговори, се използва чрез интернет връзка. Следователно не е необходимо да плащате такси за транзакции.

Подобни публикации

 1. Как се прави регистрация в сайта на Sinsay?
 2. Как да блокирам сайт с Google Chrome?
 3. Как да поправим визуални проблеми във видеоклипове на Windows 11?
 4. Как да намерите изгубен молив на Apple?
 5. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.