Как да използвате FaceTime на телефони с Android?na jivo s facetime

Как да използвате FaceTime на телефони с Android

Кои стъпки трябва да се следват, за да използвате функцията FaceTime на телефони с Android? Ето какво да направите за видео разговор! Необходими са само няколко стъпки, за да използвате FaceTime на телефони с Android . В тази статия обяснихме как да използвате Facetime, който позволява видео комуникация с потребители на iOS. Можете да използвате тази функция удобно, като следвате стъпките в нашето ръководство.

Технологичният гигант Apple направи важно нововъведение по отношение на функцията FaceTime с актуализациите на iOS 15, iPadOS 15 и macOS Monterey през 2021 г. Преди това нововъведение видео разговорите можеха да се провеждат само между устройства в екосистемата на Apple чрез Facetime.

С нововъведението, което дойде през последните години, стана възможно потребителите в екосистемата на Apple да комуникират чрез FaceTime с хора, използващи телефони с Android и компютри с Windows.

Заслужава да се отбележи, че компанията не е пуснала приложение за Android и Windows. Следователно единственият начин да използвате тази функция на устройства с Android и компютри с Windows е да използвате уеб браузър. Ако искате да използвате тази функция, можете да следвате стъпките по-долу в ред.

Стъпки за използване на FaceTime на телефони с Android

 • Нека потребителят на Apple отвори приложението FaceTime.
 • Изберете опцията „Създаване на връзка“.
 • Докоснете „Добавяне на име“ и въведете име.
 • Изберете „OK“.
 • Нека той избере вас да изпратите връзката.
 • Изпратете връзката от Messages, Mail или друго приложение.
 • След това ще бъдете поканени на FaceTime разговор.
 • Докоснете входящата връзка.
 • Натиснете бутона „Продължи“.
 • Разрешете достъп до микрофона и камерата.
 • Изберете опцията „Присъединяване“.
 • Срещата ще започне.
 • Натиснете бутона „Напусни“, за да напуснете разговора.

Ако използвате устройство с Android или компютър с Windows, не можете да започнете повикване с FaceTime. За целта потребителят на Apple трябва да отвори приложението и да избере опцията „Създаване на връзка“.

Следващата стъпка е да зададете име за разговора и да ви изпратим връзката. Докоснете входящата връзка. Когато направите това, страницата FaceTime ще бъде посетена през уеб браузъра. Натиснете бутона „Продължи“.

Какво ново с iOS 12 (Акценти)

Разрешете достъп до камерата и микрофона. След това изберете „Присъединяване“. Ако другата страна одобри срещата, срещата ще започне. Можете да напуснете срещата по всяко време, като докоснете бутона „Напускане“ в горната част на екрана.

Често задавани въпроси

Ще отговорим на някои въпроси относно FaceTime, което е сред най-добрите приложения за видео разговори.

Платен ли е FaceTime за Android?

Функцията FaceTime е безплатна за използване. Следователно не е необходимо да плащате никаква такса, за да извършвате разговори с FaceTime на вашето устройство с операционна система Android.

Какво е необходимо за FaceTime?

За да използвате функцията FaceTime на вашето устройство с Android, връзка с покана, интернет връзка и уеб браузър са достатъчни за разговора. Не е необходимо да изтегляте никакви приложения.

FaceTime отразява ли се върху Бил?

Не, не се отразява в телефонната сметка. Функцията FaceTime, която позволява на хората да правят видео разговори, се използва чрез интернет връзка. Следователно не е необходимо да плащате такси за транзакции.

Подобни публикации

 1. Как да блокирам нежелани канали в YouTube?
 2. Как да сканирам QR код на WeChat?
 3. Видеоклиповете на Instagram Reels вече могат да се изтеглят!
 4. Как да изтегля Opera VPN Mobile? Как да направите настройки?
 5. Забравих паролата си за iCloud, Как да възстановя iCloud акаунт?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.