Реклами с добавена реалност, добавени към Instagraminstagram reklami

Реклами с добавена реалност, добавени към Instagram

Instagram наскоро потвърди, че рекламите с добавена реалност ще дойдат с голяма актуализация. Подробностите са тук! Instagram, собственост на Meta, наскоро отвори вратата за значителни приходи от реклама. Meta, която от дълго време инвестира сериозно във виртуални светове и добавена реалност, ще добави реклами с добавена реалност към Instagram.

Рекламите с добавена реалност, които ще бъдат добавени към Instagram Reels и Facebook Stories, ще помогнат на рекламодателите и производителите на съдържание да популяризират продукти пред потребителите по много по-удобен начин.instagram reklami

Може да революционизира рекламната индустрия

Рекламите с добавена реалност, които се очаква да бъдат добавени към Instagram, всъщност бяха показани преди няколко месеца. Беше обявено, че AR рекламите, които по това време бяха само експериментален проект за компанията, ще получат повече пространство.

Съответно AR рекламите, които се очаква да бъдат представени по начин, подобен на филтрите на камерата във Facebook и Instagram, ще помогнат на производителите на съдържание да получават реклами по естествен начин.

Според обявената за момента информация, потребителите на Sephora, Tiffany & Co. може да добавя филтри на марки за красота и бижута като напр Твърди се, че Meta работи върху специална система, в която всеки рекламодател може да проектира свой собствен филтър.

Работейки върху реклами с добавена реалност и потоци в социалните медии, Meta установи, че AR рекламите се показват с 87% повече, особено за млади хора.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.