Как да изтеглите и направите настройки за мобилни устройства (Android) Opera VPN?opera,vpn,mobil

За да изтеглите Opera VPN можете да използвате Opera VPN APK, ! За да използвате Opera VPN на телефона си с Android, трябва само да направите следното: Изтеглете браузъра Opera за Android. Как да изтеглите Opera VPN, която е сред най-добрите VPN програми / приложения с безплатна, неограничена, бърза връзка и водене на записи, как да използвате Opera VPN на мобилен телефон (Android)? Стъпка по стъпка.

Какво е VPN на Opera?

VPN програми / приложения, инвалиди / забранени сайтове, за да влезете в профила си (достъп) не само осигурява, нашата използване на услугите, които се предоставят услуги в България, която ни позволява да изтеглите игри за мобилни телефони, защита на личната неприкосновеност на обществените горещи точки WiFi. Налице са десетки сигурни VPN програми / приложения, достъпни както на компютър, така и на мобилни устройства, но един от тях е напълно безплатен, предлагайки неограничен трафик, без водене на записи и без необходимост от вход: Opera VPN. За разлика от други безплатни VPN услуги, Opera VPN не изисква членство, ви позволява да се свързвате от всяка страна и не ограничава използването на данни.

Изтегляне на VPN в Opera:

Друго хубаво нещо за Opera VPN е Opera; не са изтеглени като отделна програма / приложение. VPN е включен в браузъра Opera. Когато искате да използвате VPN, достатъчно е да го включите.

Отваряне на VPN в Opera:

Мобилният оператор VPN в момента е достъпен само за потребители на Android телефони. След като изтеглите браузъра Opera за Android, трябва да направите, за да отворите VPN; докоснете иконата Opera в долния десен ъгъл и след това докоснете Настройки. VPN връзката е активирана, когато включите VPN в менюто Настройки. В този момент си струва да се отбележи, че Opera по подразбиране активира VPN връзката само при преглеждане на скритите раздели. Трябва да изключите „Използване на VPN само на специални раздели“.

Настройки за VPN на Opera:

За разлика от други VPN услуги, Opera VPN не предлага сървъри, базирани на страната. Освен европейските, американските и азиатските опции, има и оптимална възможност; тази опция е активна по подразбиране. Когато не сте доволни от скоростта или от специфично за дадена област приложение, програма, услуга, ви препоръчвам да изберете часовата зона, която да използвате. Междувременно лесно можете да разберете, че VPN връзката е активна от синята VPN икона в адресната лента на браузъра. Можете също да видите колко данни сте използвали, когато VPN връзката е активна, като натиснете Настройки – VPN.

Opera VPN за първи път е представена на потребителите на Android телефони на мобилни устройства и Opera Beta е достъпна в браузъра. Ако имате инсталиран Opera, браузър Opera Mini, нормално е да нямате опцията VPN. От друга страна, потребителите на Opera не са направили изявление за това дали да включат VPN в браузъра Opera за потребителите на iPhone.

Подобни публикации

  1. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
  2. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
  3. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
  4. Как се прави скрийншот на лаптоп?
  5. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.