TikTok е на път да се превърне в новия YouTube



kak se blokira potrebitel na tiktok

TikTok е на път да се превърне в новия YouTube:

Хоризонталните видео тестове започнаха! След като TikTok позволи качването на видеоклипове с дължина до 10 минути, сега той започна да тества функцията за хоризонтално възпроизвеждане на видео. Ето подробностите!

Компанията потвърди пред TechCrunch, че TikTok тества нов хоризонтален режим на цял екран с избрани потребители в световен мащаб. Потребителите с достъп до тестовата функция вече ще виждат нова опция за „цял екран“ за квадратни или правоъгълни видеоклипове. Щракнете върху опцията и видеоклипът ще превключи на хоризонтален режим на цял екран, точно като YouTube, който се възползва напълно от пространството на вашия телефон.

Тази тествана функция идва в момент, когато TikTok и YouTube напоследък копират функции един от друг. По-рано тази година TikTok предложи на своите потребители възможността да качват видеоклипове с дължина до 10 минути. С това съоръжение създателите можеха да качват видеоклиповете си в TikTok, без да се притесняват твърде много за дължината на видеоклипа и без да прибягват до алтернативи като YouTube.

TikTok може бавно да се насочи към YouTube

Сега, когато TikTok поддържа дългосрочно съдържание от известно време, не е изненада, че компанията иска да подобри изживяването при гледане за потребителите, които гледат такива видеоклипове, като същевременно направи творческото изживяване по-добро за създателите. Често създателите добавят съобщение „завъртете телефона си“ в началото на видеоклип, така че потребителите да могат да се насладят напълно на съдържанието, което ще се възпроизведе, ако го запишат хоризонтално. С тази нова функция създателите вече няма да трябва да правят това.

Докато някои хора може да приветстват тази нова функция, която се тества, и възможностите, които носи, не всеки може да я хареса. TikTok е първото приложение, което масово популяризира формата за вертикално превъртане на видео, който други компании бързо копират, така че потребителите може да не харесат новия режим на цял екран, след като са свикнали толкова много с вертикалните видеоклипове.

Както при всяка тествана функция, не е известно кога и дали TikTok планира да пусне режима на цял екран широко за всички потребители.

Подобни публикации

  1. Рестартирането вече не е необходимо за актуализации на Windows 11
  2. Нови стилове за форматиране на текст пристигнаха в WhatsApp
  3. Функция за деактивиране на реакции, идващи към каналите на WhatsApp
  4. Гласовите и видео разговори на X вече са достъпни за всички потребители!
  5. Влизане в фейсбук без парола от телефона

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.