Как да направите марката си популярна на Pinterest?

pinterest 2020

Над 250 милиона души посещават Pinterest всеки месец, за да открият нови идеи и продукти . Всъщност 84% разглеждат тази платформа, когато не са сигурни какво да купят, а около 77% откриват друга марка, която ще започнат да обичат.

Pinterest предлага забавно и оптимистично пространство за предаване на рекламни съобщения в съвременната конкурентна среда, където компаниите положиха големи усилия да създадат уникална идентичност на марката, която да се свързват с потребителите . Как е? Ако искате, нека да научим подробно как да постигнете ефективни резултати в Pinterest .

Създайте интересна история на марката

Pinterest е наистина лесен за използване . Всички потребители имат табла, където могат да фиксират изображения, които съответстват на техните интереси. Като бизнес трябва да се стремите да направите дъските си прости, елегантни и до голяма степен минималистични.

Създаването на завладяващо и вълнуващо съдържание ще ви доближи до крайната ви цел. Говорете с целевата си аудитория чрез възприемане на атрактивни изображения и историята, която искате да разкажете, за да изпъкне акаунта на вашата марка.

Честота на взаимодействие

Както при всички други платформи за социални медии , вие трябва да общувате с хора, които имат хиляди последователи и създават ежедневно съдържание в Pinterest . Ако играете правилно с вашите карти, те могат да ви бъдат добър ключ за покачване.

Създайте непромоционално съдържание

Една от най-често срещаните грешки, които бизнесът прави в социалните медии, е да имат промоционални акции само за продукти . Макар че основната цел зад кулисите е да привлече трафик към вашия уебсайт и да насърчи хората да купуват вашите продукти, повечето потребители просто не харесват рекламно съдържание и често не реагират.

Популяризирайте акциите си

Pinterest има промоционална услуга за потребителя, за да достигне до повече хора . Независимо от размера и размера на вашия бизнес, Pinterest ще постави вашите продукти пред правилните хора.

Трябва да имате предвид, че 83% от потребителите на платформата правят покупки, след като хванат намек от марките, и трябва да се съсредоточите върху вниманието на потребителите, като използвате различни формати на кампаниите.

Проверете дали Pinterest отговаря на условията за вашата марка

Една от грешките, в които изпаднаха много марки, е, че всички си мислят, че винаги ще се възползват от това, с което се стичат. Не бива да забравяте, че Pinterest се обръща предимно към хората, които се интересуват от рецепти , идеи за декор на дома, съвети за мода / красота и съдържание направи сам. Ако вашият бизнес продава 3D принтери, трябва да знаете, че платформата няма да има никакви ползи за вас и че няма да получите нищо, освен просто да губите време, пари и ресурси.

Подобни публикации

  1. Как да преодолеем синдрома на понеделник?
  2. Как да използвате тъмния режим на Google на работния плот?
  3. Как Mastercard ще предотврати крипто измамите?
  4. Как да заснема скрито видео на Android?
  5. Как да си сложим наша песен за рингтон на iphone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.