Как да направите марката си популярна на Pinterest?

pinterest 2020

Над 250 милиона души посещават Pinterest всеки месец, за да открият нови идеи и продукти . Всъщност 84% разглеждат тази платформа, когато не са сигурни какво да купят, а около 77% откриват друга марка, която ще започнат да обичат.

Pinterest предлага забавно и оптимистично пространство за предаване на рекламни съобщения в съвременната конкурентна среда, където компаниите положиха големи усилия да създадат уникална идентичност на марката, която да се свързват с потребителите . Как е? Ако искате, нека да научим подробно как да постигнете ефективни резултати в Pinterest .

Създайте интересна история на марката

Pinterest е наистина лесен за използване . Всички потребители имат табла, където могат да фиксират изображения, които съответстват на техните интереси. Като бизнес трябва да се стремите да направите дъските си прости, елегантни и до голяма степен минималистични.

Създаването на завладяващо и вълнуващо съдържание ще ви доближи до крайната ви цел. Говорете с целевата си аудитория чрез възприемане на атрактивни изображения и историята, която искате да разкажете, за да изпъкне акаунта на вашата марка.

Честота на взаимодействие

Както при всички други платформи за социални медии , вие трябва да общувате с хора, които имат хиляди последователи и създават ежедневно съдържание в Pinterest . Ако играете правилно с вашите карти, те могат да ви бъдат добър ключ за покачване.

Създайте непромоционално съдържание

Една от най-често срещаните грешки, които бизнесът прави в социалните медии, е да имат промоционални акции само за продукти . Макар че основната цел зад кулисите е да привлече трафик към вашия уебсайт и да насърчи хората да купуват вашите продукти, повечето потребители просто не харесват рекламно съдържание и често не реагират.

Популяризирайте акциите си

Pinterest има промоционална услуга за потребителя, за да достигне до повече хора . Независимо от размера и размера на вашия бизнес, Pinterest ще постави вашите продукти пред правилните хора.

Трябва да имате предвид, че 83% от потребителите на платформата правят покупки, след като хванат намек от марките, и трябва да се съсредоточите върху вниманието на потребителите, като използвате различни формати на кампаниите.

Проверете дали Pinterest отговаря на условията за вашата марка

Една от грешките, в които изпаднаха много марки, е, че всички си мислят, че винаги ще се възползват от това, с което се стичат. Не бива да забравяте, че Pinterest се обръща предимно към хората, които се интересуват от рецепти , идеи за декор на дома, съвети за мода / красота и съдържание направи сам. Ако вашият бизнес продава 3D принтери, трябва да знаете, че платформата няма да има никакви ползи за вас и че няма да получите нищо, освен просто да губите време, пари и ресурси.

Подобни публикации

  1. Как да намерите песни които за първи път чувате?
  2. Как тайно да гледате и изтегляте истории в Instagram?
  3. Как да изтрия историята на гледане на Netflix?
  4. Как да отворя на живо в Tiktok?
  5. Как да изтеглите Windows 10 ISO файл?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.