Как да направите приложение за Android, без да знаете кодиране?

ios 15 iphone 2020

Как да направите приложение за Android, без да знаете кодиране? В това ръководство събрахме всички подробности, които ви интересуват.

Как да направите приложение за Android, без да знаете кодиране? – Когато се върнем към преди няколко години, изглеждаше много трудно събитие за създаване на мобилни приложения. Всъщност, с развиващите се технологии и инструменти, не е нужно да съживявате труден процес в очите си. Ако искате вашият собствен уебсайт да има мобилно приложение, възможно е да го създадете за няколко минути.

С помощта на различни инструменти можете да създадете мобилно приложение, без да са необходими познания за кодиране. В този момент една от най-популярните услуги се откроява като AppsGeyser . Тази услуга се откроява не само със своята проста структура, но и със свободния си характер.

Как да направите приложение за Android без знания за кодиране?

 • Отидете на началната страница на AppsGeyser.
 • Щракнете върху бутона Създай сега .
 • Натиснете бутона на уебсайта .
 • Попълнете необходимата информация.
 • Натиснете бутона Създаване на приложение .
 • Потвърдете необходимите разрешения.
 • Вашето заявление е готово!

Преди да започнете стъпките тук, трябва да отидете на уебсайта на AppsGeyser. За това можете да кликнете върху връзката по-горе и да достигнете съответната страница с едно щракване. Горното обяснение е много лесно да направите мобилното приложение на вашия собствен уебсайт. Разбира се, нека помним, че можете да правите много различни приложения в този процес. Така че можем да кажем, че това, което можете да направите, не се ограничава само до уебсайта. Можем да кажем, че шаблоните, включени в услугата, гледат границите на вашето въображение.

В процеса на създаване на приложението на вашия уебсайт ще бъде достатъчно да определите адреса на уебсайта, името на приложението, описанието на приложението, избора на икони, избора на оформление на екрана и категорията на приложението. Така че можем да кажем, че не се нуждаете от професионализъм.

Възможно е да инсталирате .apk файла, който сте изтеглили на вашето устройство, на вашето устройство с Android и да сърфирате. Ако искате да публикувате приложението си в Play Store, ще ви е необходим акаунт на програмист. Освен това можете да включите реклами в приложението с бутона с име Монетизиране в услугата и да превърнете приложението си в порта за приходи. Все пак би било полезно, ако не направите това, докато не хванете определена потребителска база.

И така, какво мислите за метода в това ръководство? Информацията, която предоставяме тук, работи ли за вас и успяхте ли да направите свое собствено мобилно приложение? Не забравяйте да споделите с нас вашите мнения по темата в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Как да преодолеем синдрома на понеделник?
 2. Как да използвате тъмния режим на Google на работния плот?
 3. Как Mastercard ще предотврати крипто измамите?
 4. Как да заснема скрито видео на Android?
 5. Как да си сложим наша песен за рингтон на iphone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.