Как да направите приложение за Android, без да знаете кодиране?

ios 15 iphone 2020

Как да направите приложение за Android, без да знаете кодиране? В това ръководство събрахме всички подробности, които ви интересуват.

Как да направите приложение за Android, без да знаете кодиране? – Когато се върнем към преди няколко години, изглеждаше много трудно събитие за създаване на мобилни приложения. Всъщност, с развиващите се технологии и инструменти, не е нужно да съживявате труден процес в очите си. Ако искате вашият собствен уебсайт да има мобилно приложение, възможно е да го създадете за няколко минути.

С помощта на различни инструменти можете да създадете мобилно приложение, без да са необходими познания за кодиране. В този момент една от най-популярните услуги се откроява като AppsGeyser . Тази услуга се откроява не само със своята проста структура, но и със свободния си характер.

Как да направите приложение за Android без знания за кодиране?

 • Отидете на началната страница на AppsGeyser.
 • Щракнете върху бутона Създай сега .
 • Натиснете бутона на уебсайта .
 • Попълнете необходимата информация.
 • Натиснете бутона Създаване на приложение .
 • Потвърдете необходимите разрешения.
 • Вашето заявление е готово!

Преди да започнете стъпките тук, трябва да отидете на уебсайта на AppsGeyser. За това можете да кликнете върху връзката по-горе и да достигнете съответната страница с едно щракване. Горното обяснение е много лесно да направите мобилното приложение на вашия собствен уебсайт. Разбира се, нека помним, че можете да правите много различни приложения в този процес. Така че можем да кажем, че това, което можете да направите, не се ограничава само до уебсайта. Можем да кажем, че шаблоните, включени в услугата, гледат границите на вашето въображение.

В процеса на създаване на приложението на вашия уебсайт ще бъде достатъчно да определите адреса на уебсайта, името на приложението, описанието на приложението, избора на икони, избора на оформление на екрана и категорията на приложението. Така че можем да кажем, че не се нуждаете от професионализъм.

Възможно е да инсталирате .apk файла, който сте изтеглили на вашето устройство, на вашето устройство с Android и да сърфирате. Ако искате да публикувате приложението си в Play Store, ще ви е необходим акаунт на програмист. Освен това можете да включите реклами в приложението с бутона с име Монетизиране в услугата и да превърнете приложението си в порта за приходи. Все пак би било полезно, ако не направите това, докато не хванете определена потребителска база.

И така, какво мислите за метода в това ръководство? Информацията, която предоставяме тук, работи ли за вас и успяхте ли да направите свое собствено мобилно приложение? Не забравяйте да споделите с нас вашите мнения по темата в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Как да отмените абонамента за Netflix?
 2. Как мога да сменя потребителското си име в Twitch?
 3. Какво е ERP? Какво прави?
 4. Как да прехвърля WhatsApp от Android на iPhone 14?
 5. Как да зададете местоположение? Споделяне на местоположение в WhatsApp и Messenger

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.