Какво е Tubidy? Как да слушам музика с Tubidy?

kakvo e tubidy

Какво е Tubidy, как да го използвам? Как да слушате музика с Tubidy, популярното музикално приложение в последно време? Всички подробности, които ви интересуват, можете да намерите в тази статия.

Какво е Tubidy? Как да слушам музика с Tubidy? – Кой не обича да слуша песни? Почти всички от нас минават, като слушаме музика по пътя за работа, на работа или когато сме сами. За това използваме различни приложения и уебсайтове.

За да ви улесним да слушате музика онлайн, ние сме тук с Tubidy, който грее своята звезда през последните седмици . Как да използвам Tubidy, който предлага както мобилно приложение, така и базирано на интернет излъчване Събрахме всички тези подробности, които ви интересуват.

Какво е Tubidy?

Накратко казано, Tubidy е интернет базирана услуга, която ви позволява да гледате, слушате и изтегляте музикални видеоклипове. Междувременно той предоставя услуги не само на уебсайта, но и на мобилни приложения. Можете да използвате връзката по-долу, за да разгледате приложението.

Когато извършите търсене в Tubidy, се изброяват всички видеоклипове в YouTube, съответстващи на търсената дума. Възможно е да оцените различни опции за изтегляне, като щракнете върху връзката на съдържанието, което искате да изтеглите или прослушате от тези видеоклипове, изброени в резултатите от търсенето. На този етап се появява друга удобна за потребителя функция на Tubidy. Tubidy, който може да предложи предимства с различни размери в различни формати, може да осигури безпроблемна услуга на устройството, което ще използвате. 

Как да използвам Tubidy? Слушане на музика с Tubidy

Tubidy може да се използва съвсем просто. За да се възползвате от услугата, ще бъде достатъчно да станете член и след това да намерите песента, която искате да слушате. 

За да станете член на тази услуга, която в момента предлага само опции на английски език,  трябва да отидете на уебсайта и след това да кликнете върху раздела „Моят акаунт“. След това кликнете върху раздела „Вход“ и се регистрирайте, като попълните информацията в полето „Регистрация в Tubidy“ точно по-долу.

На този етап ще бъдете помолени за потребителско име, парола, пол, възрастов диапазон и код за потвърждение. След като ги попълните, кликнете върху бутона „РЕГИСТРАЦИЯ“. Всички тези процеси отнемат само няколко секунди и след това ще имате приятно преживяване.

Търсене на музика Tubidy: Как да?

Началната страница на Tubidy е пълна с популярни списъци, както казахме по-рано. Вие обаче не сте само в капан в началната страница. Тъй като Tubidy използва изключително лесна услуга за списък с популярни песни. „Топ търсения“  предоставя голямо удобство в това отношение. Тъй като тази услуга за обяви разпознава вашето местоположение, тя ви предлага 2 опции.

Единият от тях е в световен мащаб най-търсените списъци с части, а другият е най-слушаният или от Турция дава ви позволява да сортирате парчетата, които искате. Лентата за търсене на началната страница извършва стандартни търсения. От тук е възможно да се търси по име на изпълнител, име на песен или име на албум. 

Слушане и гледане на Tubidy Music: Как да?

 • Регулярно качество на 3GP видео => 3GPP (H.263 / AMRNB) 
 • 3GP видео с високо качество => 3GPP (MP4 / AAC) 
 • 3GP видеозапис => 3GPP (H.263 / AMRNB) 
 • 3GP преглед на видео => 3GPP (H.263 / AMRNB) 
 • MP4 видео => MP4 (H.264 / HEv2-AAC) 
 • MP4 аудио => MP4 (HEv2-AAC)

Когато стигнете до песен с Tubidy, виждате страница, която се разнообразява и ви моли да изберете формата, който искате да слушате за избраната от вас песен. Тези опции са свързани и с качеството на предоставяната услуга. На този етап услугата Tubidy предоставя следните стандарти. Ако използвате уебсайта на Tubidy с актуални уеб браузъри, е възможно да гледате и слушате MP3 и MP4 файлове директно от браузъра. Това обаче не важи за други формати.

Изтегляне на музика на Tubidy: Как да?

Ако искате да изтеглите песента, която сте избрали в Tubidy, а не в браузъра, е възможно да я изтеглите с опцията „Save Link As“, като щракнете с десния бутон върху връзката. Нека ви напомним, че можете да се възползвате от тази функция както на уебсайта, така и в мобилното приложение.

Подобни публикации

 1. Как да отмените абонамента за Netflix?
 2. Как мога да сменя потребителското си име в Twitch?
 3. Какво е ERP? Какво прави?
 4. Как да прехвърля WhatsApp от Android на iPhone 14?
 5. Как да зададете местоположение? Споделяне на местоположение в WhatsApp и Messenger

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.