Какво е Tubidy? Как да слушам музика с Tubidy?kakvo e tubidy

Какво е Tubidy, как да го използвам? Как да слушате музика с Tubidy, популярното музикално приложение в последно време? Всички подробности, които ви интересуват, можете да намерите в тази статия.

Какво е Tubidy? Как да слушам музика с Tubidy? – Кой не обича да слуша песни? Почти всички от нас минават, като слушаме музика по пътя за работа, на работа или когато сме сами. За това използваме различни приложения и уебсайтове.

За да ви улесним да слушате музика онлайн, ние сме тук с Tubidy, който грее своята звезда през последните седмици . Как да използвам Tubidy, който предлага както мобилно приложение, така и базирано на интернет излъчване Събрахме всички тези подробности, които ви интересуват.

Какво е Tubidy?

Накратко казано, Tubidy е интернет базирана услуга, която ви позволява да гледате, слушате и изтегляте музикални видеоклипове. Междувременно той предоставя услуги не само на уебсайта, но и на мобилни приложения. Можете да използвате връзката по-долу, за да разгледате приложението.

Когато извършите търсене в Tubidy, се изброяват всички видеоклипове в YouTube, съответстващи на търсената дума. Възможно е да оцените различни опции за изтегляне, като щракнете върху връзката на съдържанието, което искате да изтеглите или прослушате от тези видеоклипове, изброени в резултатите от търсенето. На този етап се появява друга удобна за потребителя функция на Tubidy. Tubidy, който може да предложи предимства с различни размери в различни формати, може да осигури безпроблемна услуга на устройството, което ще използвате. 

Как да използвам Tubidy? Слушане на музика с Tubidy

Tubidy може да се използва съвсем просто. За да се възползвате от услугата, ще бъде достатъчно да станете член и след това да намерите песента, която искате да слушате. 

За да станете член на тази услуга, която в момента предлага само опции на английски език,  трябва да отидете на уебсайта и след това да кликнете върху раздела „Моят акаунт“. След това кликнете върху раздела „Вход“ и се регистрирайте, като попълните информацията в полето „Регистрация в Tubidy“ точно по-долу.

На този етап ще бъдете помолени за потребителско име, парола, пол, възрастов диапазон и код за потвърждение. След като ги попълните, кликнете върху бутона „РЕГИСТРАЦИЯ“. Всички тези процеси отнемат само няколко секунди и след това ще имате приятно преживяване.

Търсене на музика Tubidy: Как да?

Началната страница на Tubidy е пълна с популярни списъци, както казахме по-рано. Вие обаче не сте само в капан в началната страница. Тъй като Tubidy използва изключително лесна услуга за списък с популярни песни. „Топ търсения“  предоставя голямо удобство в това отношение. Тъй като тази услуга за обяви разпознава вашето местоположение, тя ви предлага 2 опции.

Единият от тях е в световен мащаб най-търсените списъци с части, а другият е най-слушаният или от Турция дава ви позволява да сортирате парчетата, които искате. Лентата за търсене на началната страница извършва стандартни търсения. От тук е възможно да се търси по име на изпълнител, име на песен или име на албум. 

Слушане и гледане на Tubidy Music: Как да?

 • Регулярно качество на 3GP видео => 3GPP (H.263 / AMRNB) 
 • 3GP видео с високо качество => 3GPP (MP4 / AAC) 
 • 3GP видеозапис => 3GPP (H.263 / AMRNB) 
 • 3GP преглед на видео => 3GPP (H.263 / AMRNB) 
 • MP4 видео => MP4 (H.264 / HEv2-AAC) 
 • MP4 аудио => MP4 (HEv2-AAC)

Когато стигнете до песен с Tubidy, виждате страница, която се разнообразява и ви моли да изберете формата, който искате да слушате за избраната от вас песен. Тези опции са свързани и с качеството на предоставяната услуга. На този етап услугата Tubidy предоставя следните стандарти. Ако използвате уебсайта на Tubidy с актуални уеб браузъри, е възможно да гледате и слушате MP3 и MP4 файлове директно от браузъра. Това обаче не важи за други формати.

Изтегляне на музика на Tubidy: Как да?

Ако искате да изтеглите песента, която сте избрали в Tubidy, а не в браузъра, е възможно да я изтеглите с опцията „Save Link As“, като щракнете с десния бутон върху връзката. Нека ви напомним, че можете да се възползвате от тази функция както на уебсайта, така и в мобилното приложение.

Подобни публикации

 1. Защо и как да почистите Google Pixel Buds?
 2. Как да научим английски? Какво се изисква да се научи?
 3. Как да използвате Shazam на заключен екран на iPhone?
 4. Методи за създаване на GIF файлове от видеоклипове без използване на програми
 5. Как да активирам безплатен бърз интернет от Йеттел?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.