Как да видите старите известия на Android?ios 15 funktsii

Как да видите старите известия на Android? В това ръководство ще разгледаме по-отблизо как можете да видите известията, които сте изтрили на вашето устройство с Android.

Как да видите Android Legacy Notifications? – Днес смартфоните и таблетите са станали почти всичко и ние винаги ги носим със себе си, за да останем на дневен ред. Ако разсеяно прекарате входящо известие отстрани и не сте сигурни как да го видите, вие сте на правилното място.

Ами ако кажем, че е възможно да видите всички известия, които ви пристигат в списък с помощта на функционална функция, която е вградена в операционната система Android, но неизвестна на много хора? Сигурно бихте били много щастливи. Нека да разгледаме как можете да се възползвате от тази функция.

Как да видите Android Legacy Notifications?

 • Отворете екрана на устройството.
 • Преминете към раздела за добавяне на приспособления, като щракнете върху празно място.
 • Изберете приложението Настройки .
 • Позиционирайте го навсякъде на екрана.
 • Изберете функцията Notification Log от екрана, който се отваря .
 • Щракнете върху бутона OK .
 • Щракнете върху приспособлението, което току-що добавихте.

Първо отворете екрана на вашия смартфон и щракнете върху всяко празно място, за да влезете в раздела за добавяне на приспособления. Оттук разположете пряк път за настройки навсякъде на началния екран. Когато искате да позиционирате тази джаджа, ще се появи екран, за кои настройки искате да видите. Тук избираме функцията Notification Log .

Както можете да видите, името на този пряк път е запазено като Notification Log. Сега, за да получите достъп до предишните си известия, всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху тази джаджа. По този начин можете да видите списъка с известия и да достигнете до кое приложение е изпратено по кое време. От друга страна, нека ви напомним, че има ограничение във времето за това.

С други думи, известията, до които можете да получите достъп със задна дата, за съжаление подлежат на определено ограничение във времето. За съжаление няма да има достъп до известията, получени преди няколко седмици или месеци от дневниците тук.

И така, какво мислите за информацията в това ръководство? Възможно ли беше достъп до известие, което случайно сте изтрили, като използвате метода в това ръководство? Не забравяйте да споделите с нас вашите мнения по темата в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Модели и цени на сензорни монитори
 2. Ерата на създаване на съдържание с поддръжка на изкуствен интелект започва в YouTube!
 3. Тайни кодове на Netflix
 4. Honda представи носталгичния и малък Motocompacto!
 5. Изкуственият интелект вече е в света на музиката: AI за стабилност

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.