Как да направя тест за скорост на SSD?kak da napravq test za skorostta na ssd

Как да извършите тест за скорост на SSD?

Как да направя тест за скорост на SSD? Как се измерва SSD тестът за скорост при вас? Ние обясняваме подробно. Най-често предпочитаното устройство за съхранение в последно време е едно от най-актуалните устройства за съхранение на SSD технология. Толкова много, че много устройства вече не използват HDD като място за съхранение.

SSD несъмнено са най-бързите устройства за съхранение като устройства за четене и запис. Въпреки това, той също има свои собствени видове. Следователно скоростта на SSD може да варира. И така, след кратка информация, как се прави SSD тестът за скорост? Нека да разгледаме по-отблизо.

Как да извършите тест за скорост на SSD?

(Тест Без програма)

Един от най-лесните начини да направите тест за скорост на SSD е да преместите файловете, които заемат голямо място на вашия компютър, от едно място на друго. По този начин можете да научите SSD тест за скорост без да използвате програма. По време на този процес скоростта на четене и запис на компютъра ще се покаже графично и вие ще научите скоростта на SSD по естествен начин.

Въпреки че скоростта на четене и запис на SSD може да се направи без програма, това може да се направи и с помощта на програма. За тази цел сме съставили някои от програмите за тестване на скоростта на SSD за вас.

Програми за тестване на скоростта на SSD

  • CrystalDiskMark
  • AS SSD Бенчмарк
  • CrystalDiskMark

Най-често използваната програма за тестване на скоростта разкрива скоростта на четене и запис на устройството за съхранение на вашето устройство. Програмата може да измерва скоростта на четене и запис на устройства за съхранение като HDD и SSD. Програмата, която е много лесна за използване, дава резултат с няколко щраквания.

AS SSD Бенчмарк

Програмата, разработена за тестване на скоростта на Solid State Disk (SSD), се предлага безплатно. Програмата, която дава най-близки резултати при четене и писане до истината, се използва от хиляди хора. SSD може да се различават по тип. Например , въпреки че M2 SSD има много ниска скорост на четене и запис в сравнение със Sata SSD, той работи 4-5 пъти по-бързо от HDD. Независимо от това SSD дисковете имат кратък живот.

Как да направя тест за скорост на SSD за вас в това съдържание? Обяснихме стъпка по стъпка. И така, какво мислите по този въпрос? Не забравяйте да споделите мнението си с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
  2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.