Преглед на Samsung Galaxy Watch 6pregled na galaxy watch 6

Очаквана серия скоро: Samsung Galaxy Watch 6

Серията интелигентни часовници, произведени от Samsung с помощта на модерни технологични системи, скоро ще бъдат налични. Ето подробностите! Днес бяха публикувани няколко изображения, показващи Galaxy Watch 6 и Galaxy Watch 6 Classic с подробности за всички детайли и цветови характеристики. Samsung Galaxy Watch 6, който няма големи разлики с Galaxy Watch 4 и 5, има спортен външен вид със структурата на кабела. Запазва класическата структура на часовника с 2 бутона на екрана и гривна от сапфирен кристал.

Производството на смарт часовници на Samsung продължава там, където е спряло
Ако разгледаме иновациите в серията Samsung Galax Watch, по-тънките рамки се открояват в сравнение с предишната структура на часовника. Рамките, които се очаква да бъдат 1,31 инча и 1,47 инча, ни показват, че екранът ще бъде по-голям от предишната серия. Очаква се увеличение на обема на батерията в серията, където не се очаква промяна в размера. Galaxy Watch 6 ще се предлага в сребрист, черен, бежов и гол цвят.

Вторият часовник от поредицата, Galaxy Watch 6 Classic, възражда дългоочаквания въртящ се безел. Подобен по дизайн на Galaxy Watch 4 Classic, часовникът се различава с тънката си рамка и големи функции на екрана. Часовникът, който се очаква да бъде с размери 43 мм и 47 мм, ще се продава само в черен и сребрист цвят.

Подобни публикации

  1. Как да рециклираме технологични отпадъци?
  2. Как да прехвърля данни от стар iPhone към нов iPhone?
  3. Как да инсталирате безплатен Windows 11?
  4. Пуснато приложението Vision Pro на TikTok
  5. Миграцията на потребителите на телефони с Android към iPhone

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.