Преглед на Samsung Galaxy Watch 6pregled na galaxy watch 6

Очаквана серия скоро: Samsung Galaxy Watch 6

Серията интелигентни часовници, произведени от Samsung с помощта на модерни технологични системи, скоро ще бъдат налични. Ето подробностите! Днес бяха публикувани няколко изображения, показващи Galaxy Watch 6 и Galaxy Watch 6 Classic с подробности за всички детайли и цветови характеристики. Samsung Galaxy Watch 6, който няма големи разлики с Galaxy Watch 4 и 5, има спортен външен вид със структурата на кабела. Запазва класическата структура на часовника с 2 бутона на екрана и гривна от сапфирен кристал.

Производството на смарт часовници на Samsung продължава там, където е спряло
Ако разгледаме иновациите в серията Samsung Galax Watch, по-тънките рамки се открояват в сравнение с предишната структура на часовника. Рамките, които се очаква да бъдат 1,31 инча и 1,47 инча, ни показват, че екранът ще бъде по-голям от предишната серия. Очаква се увеличение на обема на батерията в серията, където не се очаква промяна в размера. Galaxy Watch 6 ще се предлага в сребрист, черен, бежов и гол цвят.

Вторият часовник от поредицата, Galaxy Watch 6 Classic, възражда дългоочаквания въртящ се безел. Подобен по дизайн на Galaxy Watch 4 Classic, часовникът се различава с тънката си рамка и големи функции на екрана. Часовникът, който се очаква да бъде с размери 43 мм и 47 мм, ще се продава само в черен и сребрист цвят.

Подобни публикации

  1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
  2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.