Най-добрите приложения за редактиране на снимки за iPad (2020)

Има много приложения за редактиране на снимки за устройството iPad. И така, кои са най-добрите приложения за редактиране на снимки за iPad?

Със смартфони и таблети с мощен хардуер, ние вече не се нуждаем от мощен настолен или преносим компютър за редактиране на снимки. На мобилната платформа има много приложения за редактиране на снимки. С тези приложения можете или да редактирате снимката си в детайли, или просто да добавите ефекти към нея. И така, кои са най-добрите приложения за редактиране на снимки за iPad ?

Най-добрите приложения за редактиране на снимки за iPad, налични през 2020 г.

В App Store има много приложения за редактиране на снимки. Някои приложения се открояват с подробно редактиране на снимки, докато някои приложения се харесват на начинаещи потребители. И така, кое е най-доброто приложение за фотография? В тази публикация сме събрали най-добрите приложения за редактиране на снимки, които можете да използвате на вашето iPad устройство през 2020 г. 

1. Adobe Photoshop

В горната част на нашия списък е приложение, известно на почти всички потребители на компютър. Adobe Photoshop е една от най-популярните и успешни програми за редактиране на снимки, достъпни на компютърната платформа. Adobe направи своя популярен софтуер за редактиране на снимки на разположение за мобилни платформи. Версията на Adobe Photoshop за iPad е проектирана да бъде по-подходяща за сензорен екран. 

Можете да редактирате вашите снимки в детайли чрез приложението Photoshop. Приложението Photoshop може да бъде малко объркващо за начинаещите потребители. Приложението поддържа същия PSD файлов формат като версията за настолни компютри. По този начин можете лесно да превключвате между платформи, използвайки услугата за съхранение в облак на Adobe. Така че можете да продължите незавършения процес на редактиране на вашето iPad устройство от вашия компютър. 

Версията на Adobe Photoshop за iPad е безплатна за изтегляне. Приложението има безплатна 30-дневна пробна версия. След изтичането на пробната версия трябва да плащате месечна такса. Ако търсите мощно приложение за редактиране на снимки, можете да изберете Adobe Photoshop.

2. Adobe Lightroom

Привлекателен за новите в редактирането на снимки, Adobe Lightroom прави редактирането на снимки малко по-лесно. Можете да регулирате експонацията, контраста, светлините и сенките с прости инструменти за редактиране чрез Adobe Lightroom. Можете да добавите филтри към снимката си, да използвате опцията за смесване на цветове, да направите маскиране, да коригирате перспективата и др. 

В Adobe Lightroom, точно като Photoshop, можете да превключвате платформи на практика с помощта на услугата за съхранение в облак на Adobe. Adobe Lightroom е безплатен за изтегляне, но ако искате достъп до функции като групово редактиране и съхранение в облак, трябва да платите определена такса. 

Darkroom

Darkroom е приложение за редактиране на снимки, което се опитва да се конкурира с Adobe Lightroom, както подсказва името. Darkroom има прости опции за редактиране, точно като Adobe Lightroom. Има много опции за редактиране на снимки в Darkroom. 

Darkroom се представя доста добре в сравнение с Lightroom. Приложението има и някои опции за редактиране на видео. Darkroom е безплатно за изтегляне, но ако искате да получите достъп до повече функции за филтриране и редактиране на видео, ще трябва да платите малко за него. 

4. Pixelmator Photo

Pixelmator Photo, специално разработено за iPad, е много успешно приложение за редактиране на снимки. Можете да регулирате опции като наситеност на цветовете, баланс на бялото, оттенък, светлина и други чрез Pixelmator Photo. Pixelmator Photo също има инструменти за редактиране, поддържани от изкуствен интелект. Това значително улеснява процеса на редактиране.

Pixelmator Photo няма много опции като Photoshop или Affinity Photo, но ако сте начинаещ в редактирането на снимки и не искате сложно приложение, можете да изберете Pixelmator Photo. Pixelmator Photo има цена от 7 LV.

5. Снимка по афинитет

Affinity Photo е много успешно приложение за редактиране на снимки със своите функции и потребителски интерфейс. Ако не искате да плащате за приложение за редактиране на снимки всеки месец, можете да изберете Affinity Photo. Affinity Photo има цена от 28 LV. Affinity Photo, която има неограничена функционалност на слоя, е доста подобна на Photoshop по отношение на своите функции. 

С Affinity Photo, който има модерен дизайн, можете да редактирате вашите снимки, да ги прецизирате, да използвате режими на смесване в реално време и др. Можете да отваряте, редактирате и запазвате файлове с разширение PSD чрез Affinity Photo. 

Подобни публикации

  1. Китай преминава към базирана на Linux операционна система
  2. Най-популярните музикални ботове на Discord
  3. Безплатен екранен рекордер за Windows
  4. Новата актуализация на Windows 11 внася значителни промени в OneDrive
  5. Най-добрите безплатни офис програми за Windows

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.