Как да почистим заразените със скенер вируси?problem ram pamet

Как да премахна вируса, който заразява браузъра, който използвате? В това ръководство сме тук с методите за премахване на вируса, който заразява интернет браузъра.

Както знаете, някои вируси дразнят вашия интернет браузър, а не файловете на вашия компютър. В това ръководство, което създадохме за вас , ще разгледаме по-отблизо въпроса как да премахнем вируса, заразяващ скенера. Ето методите за премахване на вируса, който заразява интернет браузъра !

За да напомните бързо, преди да започнете, зловредният софтуер може лесно да бъде предотвратен с антивирусна програма и внимателна употреба. Ако не сте сигурни коя антивирусна програма да използвате в този момент, можете да разгледате нашата връзка по-долу.

Прочети Още: Разлики между LCD и LED Телевизори

От друга страна, ако е твърде късно и вашият браузър вече се е превърнал в разсадник на много зловреден софтуер, може би се чудите какво да правите. Не е нужно да се притеснявате, защото можете да се отървете от целия този зловреден софтуер с малко усилия.

Как да почистите заразения скенер?

  • Деинсталирайте неизвестни приставки
  • Преинсталирайте скенера
  • Сканиране с антивирус

1. Премахване на неизвестни приставки

Повечето вируси, които заразяват браузърите, са причинени от добавки, които сте инсталирали или са скрити във фонов режим. Следователно първата стъпка, която трябва да предприемете, за да се отървете от тях, е да премахнете непознати добавки от устройството си. Така че унищожете приставките, които не сте инсталирали.

2. Изтрийте и преинсталирайте

Ако горната стъпка не работи, може да помислите да деинсталирате интернет браузъра си за известно време. Уверете се, че частните папки на браузъра също са изчистени след този процес. След това презаредете вашия интернет браузър и осигурете необходимите настройки.

3. Сканиране с антивирус

Важно е да поддържате безопасност както в интернет браузъра, така и в компютъра. Затова изтеглете антивирусно приложение на вашето устройство и започнете задълбочено дълбоко сканиране. След това продължете, като премахнете целия открит зловреден софтуер от вашето устройство.

Както споменахме по-горе, зловредният софтуер може лесно да бъде предотвратен с някои предпазни мерки и съзнателна употреба. На този етап се уверете, че винаги имате инсталирана антивирусна програма на вашето устройство и че тя е постоянно актуална.

Стандартната антивирусна програма обикновено се актуализира ежеседмично. Антивирусният софтуер не само ви предпазва от вируси, но и предпазва от много видове зловреден софтуер. Можете също така да минимизирате тези рискове, като използвате интернет съзнателно.

И така, какво мислите за темите в това ръководство? Работи ли информацията, съдържаща се тук, за вас и успяхте ли успешно да премахнете вирусите в браузъра си? Не забравяйте да споделите мнението си по въпроса с нас от раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Защо и как да почистите Google Pixel Buds?
  2. Как да научим английски? Какво се изисква да се научи?
  3. Как да използвате Shazam на заключен екран на iPhone?
  4. Методи за създаване на GIF файлове от видеоклипове без използване на програми
  5. Как да активирам безплатен бърз интернет от Йеттел?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.