Notagenda: Родно решение за приложения за календари и бележки

notagenda, 2021

Ако търсите изчерпателен календар и приложение за календар, които можете да използвате на вашия смартфон или таблет, време е да се запознаете с Notagenda!

Днес можем да кажем, че календарът и календарните приложения, използвани в смартфони или таблети, често са недостатъчни. Ако търсите изчерпателно приложение за календар и бележки, което можете да използвате на вашия смартфон или таблет, може би е време да се срещнете с Notagenda .

Прочети Още: Как да почистим заразените със скенер вируси?

Какво е Notagenda?

Notagenda се откроява като ново приложение, което успешно интегрира воденето на бележки и използването на календара на мобилни устройства. Това приложение , което започна да се разработва с откриването на недостатъците на календарните приложения, които могат да се използват на мобилни устройства , предлага на потребителите уникални функции. Между другото, нека не се разбира, Notagenda е разработена от двама независими турски разработчици, баща и син.

Искате ли да можете да получавате бележките, които искате за един ден, докато сърфирате в календара? С Notagende потребителите могат да избират ден в календара и да правят бележки за този ден и да преглеждат всички бележки, които получават на страницата на календара всеки ден. 

Ако имате нужда, можете да сортирате тези бележки от днес към миналото или от днес към бъдещето. Ако смятате, че работите малко разхвърляно, функцията за комбиниране на бележки в приложението може да е точно за вас.

Разбира се, вашите лични бележки трябва да останат лични. На този етап системата за защита с парола, предлагана вътрешно с Notagenda, ви позволява да защитите бележките си от трети страни.

Какви са характеристиките на Notagen?

 • Категория Странична лента
 • Копирайте кошница
 • Забележка Комбинация
 • Водене на бележки по време на навигация в календара
 • Възможност за преглед на бележки от страницата на календара
 • Добавяне на напомняния към бележки
 • Сортиране на бележки за миналото / за бъдещето
 • Забележка Оцветяване
 • Защита с парола
 • Вътрешен браузър
 • Бележка за задачата и бележка за изчисления, с изключение на директна бележка.

Копирайте кошница

Друга уникална функция, предлагана с Notagenda, е „Копирната кошница“. Тази функция е функция, разработена с цел да улесни процеса на копиране на текст между различни платформи и приложения и да елиминира трудностите, срещани по време на писане или работа по телефона.

Например, когато искате да изберете и споделите текст (или връзка), докато сърфирате в интернет браузъра, Notagenda предлага две различни опции: Едната е да включите този текст във всяка бележка, а друга е да поставите този текст в Копиращата кошница.

По този начин можете да пуснете текста в тази кошница, ако искате. Когато отворите приложението по-късно, можете да получите достъп до тази кошница с едно щракване и да ги сортирате, както желаете. С други думи, можете да правите бележките, които искате да правите, без да напускате браузъра или друго приложение.

Notagenda също има вграден браузър в екрана за бележки, който ви позволява достъп до интернет, без да напускате приложението. Когато искате да търсите информация, свързана с вашата бележка в интернет, не е необходимо да напускате приложението: Можете да поставите всеки текст, който изберете във вградения браузър, в кошницата за копиране с едно щракване.

Категория Странична лента

Друга функция, която Notagenda се откроява от другите приложения, може да бъде страничната лента на категорията. Тази функция, която позволява на потребителите да имат достъп до категориите и папките, които са създали с едно плъзгане, ви позволява да видите всички бележки, принадлежащи към тази категория, когато изберете категория в тази лента. В същото време, когато натиснете новия бутон за водене на бележки, можете да получите бележка, принадлежаща към тази категория.

Също така, друг начин за категоризиране на бележките е опцията за оцветяване на бележките. Докато правите бележки, можете да оцветите бележката си в желания от вас цвят и да направите бележките от същия цвят да се превърнат в клъстер.

Разбира се, това не са единствените начини за търсене или сортиране на бележки. Потребителите могат също да използват разширено филтриране на сортирането, като избират конкретни периоди от време.

Понастоящем Notagenda е достъпна само за смартфони и таблети с Android, но скоро ще бъде достъпна и за iOS.

Подобни публикации

 1. Китай преминава към базирана на Linux операционна система
 2. Най-популярните музикални ботове на Discord
 3. Безплатен екранен рекордер за Windows
 4. Новата актуализация на Windows 11 внася значителни промени в OneDrive
 5. Най-добрите безплатни офис програми за Windows

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.