Как да получите евтин Game Pass?xgamepass

Как да получите евтин Game Pass 2023?

„Как да получите Xbox Game Pass евтино?“ Отговорихме на въпроса вместо вас в нашето ръководство. Ето какво трябва да направите за евтин Game Pass!

Xbox Game Pass е един от спасителите номер едно на геймърите у нас, където цените на игрите растат с всеки изминал ден. Знаете ли, че има много по-евтин начин да получите Xbox Game Pass, където можете да играете стотици игри на разумна цена? Ето какво трябва да направите, за да получите евтин Game Pass с всички подробности.

Как да получите евтин 3-годишен пропуск за игра?

  • Отваряне на Xbox акаунт
  • Закупуване на абонамент Xbox Live Gold
  • Управление на абонаменти
  • Удължаване на абонамента
  • Преобразувайте златното членство в Xbox Live в Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass в момента е достъпен за потребителите срещу 3 ЛВ на месец. Въпреки това, при дългосрочни покупки е възможно тази цена да бъде намалена още повече. Благодарение на ръководството, което подготвихме за вас, можете да закупите 3-годишен абонамент за Game Pass само за 60 ЛВ на месец. Препоръчваме ви да следвате внимателно стъпките в нашето ръководство, за да не правите грешки, когато купувате евтин Game Pass , който струва 2 ЛВ на месец .

Стъпка 1: Xbox акаунт

На първо място, трябва да си отворите акаунт в Xbox, ако нямате такъв. Ако имате акаунт в Xbox, трябва да се уверите, че в този акаунт няма абонамент за Xbox Gold Live или Xbox Game Pass. Този метод работи само за нови абонаменти. Можете също да приложите този метод във вашия изтекъл акаунт.

Стъпка 2: Абонамент за Xbox Gold Live

Щракнете тук с вашия изтекъл или нов Xbox акаунт и изберете една от опциите за 1 или 3 месеца на екрана. Когато се появи екранът за плащане, не плащайте и се върнете отново към избора на план. Този път ще видите 12-месечна опция. Завършете плащането си, като изберете тази опция. Ако не виждате опцията за 12 месеца, първо излезте. Влезте отново и посетете страницата. Първо щракнете върху опцията за 1 месец и затворете екрана за плащане. След това повторете същия процес в продължение на три месеца. Този път ще видите 12-месечен абонамент.

Стъпка 3: Управление на абонаменти

След като получите вашия 12-месечен абонамент, трябва да затворите изплащането на вашия абонамент, като щракнете върху връзката тук. Кликнете върху опцията за изключване на автоматично плащане по-долу на страницата и след това излезте. Ако искате 1-годишен Game Pass, можете да преминете директно към шеста стъпка след тази стъпка.

Стъпка 4 (по избор): Удължаване на абонамента

Ако искате 3-годишен абонамент, щракнете тук след анулиране на подновяването на абонамента . На следващата страница ще видите опция за удължаване на абонамента. На тази страница първо щракнете върху опцията за удължаване на 1-месечен абонамент и затворете страницата за входящо плащане, както направихме в първата стъпка. След това повторете същите стъпки за опцията за удължаване на 3-месечния абонамент. Когато затворите екрана за плащане, този път ще видите опция за удължаване на абонамента с 12 месеца. Щракнете тук, за да завършите удължаването на абонамента си.

Засега имате абонамент за Xbox Live Gold, който ще продължи 2 години. Заслужава да се отбележи, че кампанията е само до 3 години. След тази стъпка можете да удължите абонамента си до 3 години, като повторите съответно Стъпка 3 и Стъпка 4.

Стъпка 5: Активирайте Xbox Game Pass Ultimate с Xbox Gold Live

Стигнахме до най-критичната стъпка в нашето ръководство за получаване на евтин Xbox Game Pass. В тази стъпка ще преобразувате своя абонамент за Xbox Live Gold, който сте закупили досега, в Xbox Game Pass Ultimate като част от кампанията на Microsoft.

Щракнете тук, за да отидете на страницата Xbox Game Pass Ultimate. Купете 1 месец Game Pass Ultimate. На тази страница ще се появи информационен прозорец, че вашият Xbox Live Gold акаунт ще бъде преобразуван в Xbox Game Pass Ultimate. Ако този прозорец не се появи, излезте и повторете процеса. След като видите прозореца, можете да продължите към стъпката на плащане и да завършите транзакциите.

Поздравления, имате 3-годишен Game Pass.

Подобни публикации

  1. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
  2. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
  3. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  4. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!
  5. Нови опции за абонамент идват в Ubisoft+!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.