Как да получите евтин Game Pass?xgamepass

Как да получите евтин Game Pass 2023?

„Как да получите Xbox Game Pass евтино?“ Отговорихме на въпроса вместо вас в нашето ръководство. Ето какво трябва да направите за евтин Game Pass!

Xbox Game Pass е един от спасителите номер едно на геймърите у нас, където цените на игрите растат с всеки изминал ден. Знаете ли, че има много по-евтин начин да получите Xbox Game Pass, където можете да играете стотици игри на разумна цена? Ето какво трябва да направите, за да получите евтин Game Pass с всички подробности.

Как да получите евтин 3-годишен пропуск за игра?

  • Отваряне на Xbox акаунт
  • Закупуване на абонамент Xbox Live Gold
  • Управление на абонаменти
  • Удължаване на абонамента
  • Преобразувайте златното членство в Xbox Live в Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass в момента е достъпен за потребителите срещу 3 ЛВ на месец. Въпреки това, при дългосрочни покупки е възможно тази цена да бъде намалена още повече. Благодарение на ръководството, което подготвихме за вас, можете да закупите 3-годишен абонамент за Game Pass само за 60 ЛВ на месец. Препоръчваме ви да следвате внимателно стъпките в нашето ръководство, за да не правите грешки, когато купувате евтин Game Pass , който струва 2 ЛВ на месец .

Стъпка 1: Xbox акаунт

На първо място, трябва да си отворите акаунт в Xbox, ако нямате такъв. Ако имате акаунт в Xbox, трябва да се уверите, че в този акаунт няма абонамент за Xbox Gold Live или Xbox Game Pass. Този метод работи само за нови абонаменти. Можете също да приложите този метод във вашия изтекъл акаунт.

Стъпка 2: Абонамент за Xbox Gold Live

Щракнете тук с вашия изтекъл или нов Xbox акаунт и изберете една от опциите за 1 или 3 месеца на екрана. Когато се появи екранът за плащане, не плащайте и се върнете отново към избора на план. Този път ще видите 12-месечна опция. Завършете плащането си, като изберете тази опция. Ако не виждате опцията за 12 месеца, първо излезте. Влезте отново и посетете страницата. Първо щракнете върху опцията за 1 месец и затворете екрана за плащане. След това повторете същия процес в продължение на три месеца. Този път ще видите 12-месечен абонамент.

Стъпка 3: Управление на абонаменти

След като получите вашия 12-месечен абонамент, трябва да затворите изплащането на вашия абонамент, като щракнете върху връзката тук. Кликнете върху опцията за изключване на автоматично плащане по-долу на страницата и след това излезте. Ако искате 1-годишен Game Pass, можете да преминете директно към шеста стъпка след тази стъпка.

Стъпка 4 (по избор): Удължаване на абонамента

Ако искате 3-годишен абонамент, щракнете тук след анулиране на подновяването на абонамента . На следващата страница ще видите опция за удължаване на абонамента. На тази страница първо щракнете върху опцията за удължаване на 1-месечен абонамент и затворете страницата за входящо плащане, както направихме в първата стъпка. След това повторете същите стъпки за опцията за удължаване на 3-месечния абонамент. Когато затворите екрана за плащане, този път ще видите опция за удължаване на абонамента с 12 месеца. Щракнете тук, за да завършите удължаването на абонамента си.

Засега имате абонамент за Xbox Live Gold, който ще продължи 2 години. Заслужава да се отбележи, че кампанията е само до 3 години. След тази стъпка можете да удължите абонамента си до 3 години, като повторите съответно Стъпка 3 и Стъпка 4.

Стъпка 5: Активирайте Xbox Game Pass Ultimate с Xbox Gold Live

Стигнахме до най-критичната стъпка в нашето ръководство за получаване на евтин Xbox Game Pass. В тази стъпка ще преобразувате своя абонамент за Xbox Live Gold, който сте закупили досега, в Xbox Game Pass Ultimate като част от кампанията на Microsoft.

Щракнете тук, за да отидете на страницата Xbox Game Pass Ultimate. Купете 1 месец Game Pass Ultimate. На тази страница ще се появи информационен прозорец, че вашият Xbox Live Gold акаунт ще бъде преобразуван в Xbox Game Pass Ultimate. Ако този прозорец не се появи, излезте и повторете процеса. След като видите прозореца, можете да продължите към стъпката на плащане и да завършите транзакциите.

Поздравления, имате 3-годишен Game Pass.

Подобни публикации

  1. Как да увеличите FPS на Roblox?
  2. Как да играете компютърни игри на iPhone или iPad?
  3. Как да промените паролата на Valorant?
  4. Как да решим проблема с пинга в Valorant?
  5. PlayStation 5 Vertical Внимание: Открит е фатален бъг!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.