Как да променяте шрифта на iPhone?kak da smenim shrifta na iphone

Намерен начин за промяна на шрифта на iPhone 2023

Въпреки че Apple увеличи много опции за персонализиране през годините, никога не позволяваше промяна на шрифта. Най-накрая намерих начин да променя шрифта.

Въпреки че Apple увеличи броя на опциите за персонализиране, до които потребителите на iPhone имат достъп през годините, системният шрифт на iPhone се превърна в единственото нещо, което потребителите не могат да променят. Това вече е история, защото нов инструмент, създаден от разработчик, ще позволи на потребителите да променят своите шрифтове на „iPhone“, ако използват по-стара версия на iOS 16.

Разработчикът Zhuowei Zhang създаде инструмент, който може да промени системния шрифт на iPhone чрез използване на уязвимост, открита в по-ранни версии на iOS 16.

Изисква по-стара версия на iOS 16.2 за промяна на шрифта

Уязвимостта, използвана от Zhang, за да създаде инструмента, беше коригирана с актуализацията на iOS 16.2, така че трябва да имате iOS 16.1.2 или по-стара версия, за да използвате този инструмент и да промените системния шрифт.

За да проверите коя версия е вашият ‌iPhone‌, можете да отидете в Settings -> General -> About и да видите коя версия на iOS използвате. Apple спря да подписва iOS 16.1.2 миналия уикенд , така че ако използвате iOS 16.2, вече не можете да преминете към по-стара версия.

Инструментът е достъпен като IPA файл в GitHub и позволява на потребителите да заменят шрифтовете на iPhone с една от опциите за шрифтове от Comic Sans MS, Fira Sans, DejaVu Sans Mono и много други. Ако използвате инструмента, шрифтът на вашия ‌iPhone‌ ще се промени, както се вижда на екранните снимки, споделени от Zhang по-долу.

Подобни публикации

  1. Характеристикa на Samsung Galaxy Z Fold 6
  2. Характеристики и цена на OnePlus Watch 2
  3. Телефонът се изключва с пълна батерия
  4. Как да добавя приложения за Android към Windows 11?
  5. Характеристика на Vivo V30 Pro

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.