Twitter придобива нова компания, за да подобри известиятаtwitter, tweet

Twitter планира да увеличи ангажираността и да увеличи печалбите, като направи известията по-добри.

Twitter придоби мобилна платформа, наречена OpenBack, за да подобри известията и да накара хората да се връщат към приложението му.

„Присъединяването към OpenBack и техния талантлив екип в Twitter ще ни помогне да подобрим способността си да доставяме точните известия в точното време, поставяйки поверителността на хората на първо място“, каза Джей Съликан, ръководител на потребителските продукти в Twitter.

Twitter каза, че OpenBack се използва от мобилни приложения за обработка на данни на устройството, а не на сървър. Twitter се надява екипът на OpenBack да помогне за подобряване на известията, за да предупреждава хората за правилното съдържание в точното време и да ги ангажира в разговори, от които се интересуват.

Прочети Още: Производствените фабрики на Apple се затварят един по един заради Covid 19

Екипът на OpenBack се присъединява към Twitter

Съществуващите проекти на OpenBack ще приключат. Всички служители на OpenBack ще се присъединят към екипа на Bluebird на Twitter. Twitter отказа да сподели условията на сделката.

Целта на новия екип разбира се е да повиши нивото на взаимодействие на потребителите с Twitter, което ще донесе повече приходи на компанията. Приходите на компанията нарастват по-бавно от очакваното през последното тримесечие на 2021 г. Общите приходи през 2021 г. са малко над 5 милиарда долара. Компанията се надява да увеличи това с 50% до края на 2023 г.

Чрез привличането на съществуващи потребители с по-подходящи известия, позволяването им да използват Twitter по-често ще помогне на Twitter да постигне очакваната печалба. Ако Twitter може да подобри известията по начина, по който иска, той може също да върне стари потребители, които все още имат инсталирано приложението на телефоните си, но не предпочитат да го използват. Следователно е вероятно да получавате различни известия от Twitter в бъдеще от обикновено.

Подобни публикации

  1. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  2. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!
  3. Рекорден ръст на пазарната стойност на Apple
  4. Grok, изкуственият интелект на X, ще получава всички резюмета на новини от X!
  5. Сключено е ново споразумение между TikTok и Universal Music!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.