Как да премахнете парола за стартиране на Android?

remove screen lock 2020

Как да премахна паролата за зареждане на Android? В това ръководство сме събрали всички любопитни подробности относно премахването на парола за заключен екран на Android.

Не е изненадващо, че някаква важна информация изхвърча от съзнанието ни по време на натоварените моменти от нашето ежедневие. Но какво ще направите, ако една от тях е паролата на вашия смартфон или таблет? Или по-точно , как да направя премахване на парола за зареждане на Android ? Ето всички любопитни подробности за премахването на парола за заключен екран на Android !

Прочети Още: 4 предложения за увеличаване на VPN скоростта

Преди да започнем, да кажем, че стъпките в това ръководство са подготвени за конкретна продуктова група. Разбира се, начинът, по който трябва да следвате, може да се различава леко между моделите, но най-вероятно ще трябва да следвате подобни стъпки. Нека преминем към метода бързо, без да ви караме да чакате повече.

Как да премахнете парола за стартиране на Android?

 • Забравихте шаблона / паролата на заключения екран Щракнете върху бутона.
 • Натиснете бутона Unlock Account на екрана, който се появява .
 • Влезте с отворения си акаунт в Gmail на вашето устройство .
 • Паролата за зареждане на Android е премахната успешно!

В такива сценарии е от голямо значение да не загубите данните си, така че при първия метод трябва да влезете с акаунта в Gmail, който сте използвали. Ако можете да запомните информацията за акаунта в Gmail, отворен на вашето устройство, можете лесно да отключите устройството си, без да губите никакви данни. Ако не можете да направите този метод, остава само едно решение.

Как да нулирате устройство с Android?

 • Изключете устройството, което искате да нулирате.
 • Натиснете едновременно клавишите за захранване и намаляване на звука . (Клавишите могат да бъдат различни)
 • От екрана на режим за възстановяване изберете раздела Factory Reset .
 • Успешно възстановихте устройството до фабричните настройки!

Ако можете да запомните подробностите за вашия акаунт в Gmail, можете да премахнете паролата на устройството си, без да губите никакви данни, като използвате първия метод. От друга страна, ако не си спомняте тази информация, единственото, което можете да направите, е да нулирате устройството до фабричните настройки. В този случай нека ви напомним, че цялата информация на устройството ще бъде нулирана. И двата метода, които сме включили тук, успешно ще премахнат паролата за заключване.

И така, какво мислите за това ръководство, което подготвихме? Методите, които предлагаме тук, помогнаха ли ви да премахнете паролата си? Не забравяйте да споделите с нас вашите мнения и опит по темата в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Как да отмените абонамента за Netflix?
 2. Как мога да сменя потребителското си име в Twitch?
 3. Какво е ERP? Какво прави?
 4. Как да прехвърля WhatsApp от Android на iPhone 14?
 5. Как да зададете местоположение? Споделяне на местоположение в WhatsApp и Messenger

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.