Как се изтрива история във фейсбук?facebook, istoriya, iztrivane

Как да изтрия историята на търсенето във Facebook? В тази статия ще отговорим на въпросите как да видите историята на търсенията във Facebook и как да я изтриете.

Как да изтрия историята на търсенето във Facebook? – Както при всички други платформи за социални медии, Facebook също съхранява всичките ви търсения в себе си. Но знаете ли, че можете да получите достъп до тези заявки за търсене само с няколко щраквания? В тази статия  ще хвърлим светлина върху подробностите относно преглеждането на историята на търсенето във Facebook  и изтриването на историята на търсенето във Facebook .

Прочети Още: Как да премахнете парола за стартиране на Android?

Както знаете, интернет вече е място, където нямаме поверителност или поверителност и може да се наложи да полагате различни усилия от време на време, за да почистите собствените си данни. В тази статия ще ви разкажем как можете да преглеждате и изтривате историята на търсенията си във Facebook, най-популярната платформа за социални медии.

Всички заявки, които правите в панела за търсене на Facebook, се архивират и съхраняват. По този начин можете да видите заявките за търсене, които сте направили преди. Тази страница не е на строго секретно място, но сложността на Facebook затруднява достъпа до нея. Ако въпреки всичките ви усилия не сте разбрали как да направите това, ние ще ви помогнем.

Как да изтрия историята на търсенето във Facebook?

 • Влезте във Facebook.
 • Отидете в профила си.
 • Щракнете върху бутона Преглед на списъка с транзакции .
 •  Щракнете върху бутона Още.
 • Отидете в менюто за търсене .
 • Ще се появи историята на търсенията.
 •  Натиснете бутона Delete Call Records.
 • Данните ви от историята на търсенията бяха успешно изтрити.facebook, istoriya, iztrivane

Как да видите историята на търсенето във Facebook?

С всички тези стъпки можете да получите достъп до вашата подробна история на търсенето, като търсите вашите няколко секунди и да видите заявките, които сте направили на историческа основа. Отново, като щракнете върху бутона на същия екран, можете да изтриете предишните си заявки за определен период от време или изцяло.

Можете също така да проверите различни настройки, така че Facebook да не регистрира вашите данни за историята на търсенията в бъдеще. По този начин няма да се налага често да се занимавате с почистване на историята на търсенията и ще можете да прекарвате удобно време в платформата на социалните медии.

Стигнахме до края на това ръководство, което сме подготвили за вас. Е, лесно ли следвахте стъпките в това ръководство и срещнахте ли някакви проблеми по време на този процес? Не забравяйте да споделите мнението си по този въпрос с нас в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Защо и как да почистите Google Pixel Buds?
 2. Как да научим английски? Какво се изисква да се научи?
 3. Как да използвате Shazam на заключен екран на iPhone?
 4. Методи за създаване на GIF файлове от видеоклипове без използване на програми
 5. Как да активирам безплатен бърз интернет от Йеттел?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.