Как да проследявате активността на „Microsoft Surface“?surface microsoft

Как да проследявате активността на „Microsoft Surface“. Какви продукти ще представи Microsoft?

\

Есенното събитие на Microsoft Surface наближава. И така, как можем да проследим събитието и какво ще бъде представено на събитието? Ето подробностите! 12 октомври определено е ден, който трябва да отбележите в календарите си, защото само 2 дни по-късно ще се проведе есенното събитие на Microsoft Surface и ще бъдем информирани за много разработки относно Microsoft и ще видим нови продукти.

Прочети Още: Функцията Stories идва в Signal

Кога ще се случи събитието Microsoft Surface?

Есенното събитие на Microsoft Surface ще се проведе в сряда, 12 октомври от 17:00 часа българско време.

Как да проследя активността на Microsoft Surface?

Ако планирате да гледате събитието на живо, най-доброто място за гледане е официалната целева страница на Microsoft , която не предлага много подробности, но също така предлага опция за добавяне на напомняния към вашия календар на Outlook.

Въпреки че няма официални подробности за това, което Microsoft планира на събитието, има няколко продуктови съобщения, които планираме да видим.

Кои продукти ще бъдат представени на събитието Microsoft Surface?

Едно от важните и очаквани съобщения за това събитие ще бъде обявяването на нов Surface Pro 9 , който ще добави комбинация от хардуер Intel и Arm към техните конфигурации, може би с добавяне на някои нови цветови опции . Със своята модернизирана естетика и чисто нов и жив 120Hz дисплей, Surface Pro 8 е хит, така че ще бъде интересно да видим какво ще предложи следващият модел на вече обичан таблет.

Вероятно е също така да видим обновени версии на Surface Laptop , оборудвани с процесори Intel от 12-то поколение . Surface Laptop 4 беше високо оценен в сравнение с предишните преносими компютри на Microsoft, благодарение на отличния си живот на батерията.

Вероятно ще се появи и ново Surface Studio , предвид изображенията на новите аксесоари, които изтекоха в последната актуализация на приложението Surface за Windows и последното Surface Studio, пуснато през 2018 г.

Подобни публикации

  1. Как да излезете от Google акаунт на Android?
  2. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
  3. Как да нулирате Instagram Explore?
  4. Какво е Android Studio и как да го използвате?
  5. Как да нулирате PS4 и PS5 до фабричните настройки?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.