Функцията Stories идва в Signalistoria signal

За Signal, приложението за комуникация, което набра популярност през последните години, функцията за разкази, както в Whatsapp, започна да се тества. Ето подробностите!

Въпреки че Whatsapp все още има силно господство сред приложенията за съобщения и комуникация, някои приложения успяват да се откроят с различни аспекти. Едно от тях, Signal, се разглежда като едно от приложенията, които осигуряват пълна сигурност с криптираните съобщения, които предлага на своите потребители. Signal , чиито потребители напоследък се увеличиха, продължава да подобрява приложението си с нови функции. Според информация, споделена на сървъра на общността, популярното приложение ще има функция за истории като Whatsapp.

Прочети Още: Как да отмените членство в BluTV? Бързо и лесно решение!

Благодарение на функцията за разкази , която в момента е във фаза на тестване , ще можете да споделяте моментални истории с вашия списък и да изпращате изгубени изображения, съобщения и видеоклипове за 24 часа.

По-безопасно от Whatsapp!

Описван като по-сигурен от Whatsapp от много експерти по киберсигурност, Signal също ще поддържа системата за криптиране от край до край активна за истории и изгубени съобщения. С новата функция потребителите ще могат да споделят това, което искат чрез истории с други потребители, с които са разговаряли преди. Освен това, система за групиране, подобна на „близки приятели“ , която се откроява в Instagram , също ще се използва за функцията за истории на Signal.

За разлика от други приложения за комуникация и социални медии, които предоставят функцията Stories , Signal ще даде на потребителите възможността да изключат тази функция напълно . Ако историите са изключени, потребителят няма да може нито да споделя, нито да вижда историите на тези в своя списък.

Подобни публикации

  1. Издаден отчет за прозрачност на App Store
  2. 30-секундни реклами без възможност за пропускане идват в YouTube!
  3. Любимата функция на Telegram идва в WhatsApp
  4. Какво е Google Bard? Как да използвам?
  5. Tinder актуализира своите насоки на общността

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.