Функцията Stories идва в Signal

istoria signal

За Signal, приложението за комуникация, което набра популярност през последните години, функцията за разкази, както в Whatsapp, започна да се тества. Ето подробностите!

Въпреки че Whatsapp все още има силно господство сред приложенията за съобщения и комуникация, някои приложения успяват да се откроят с различни аспекти. Едно от тях, Signal, се разглежда като едно от приложенията, които осигуряват пълна сигурност с криптираните съобщения, които предлага на своите потребители. Signal , чиито потребители напоследък се увеличиха, продължава да подобрява приложението си с нови функции. Според информация, споделена на сървъра на общността, популярното приложение ще има функция за истории като Whatsapp.

Прочети Още: Как да отмените членство в BluTV? Бързо и лесно решение!

Благодарение на функцията за разкази , която в момента е във фаза на тестване , ще можете да споделяте моментални истории с вашия списък и да изпращате изгубени изображения, съобщения и видеоклипове за 24 часа.

По-безопасно от Whatsapp!

Описван като по-сигурен от Whatsapp от много експерти по киберсигурност, Signal също ще поддържа системата за криптиране от край до край активна за истории и изгубени съобщения. С новата функция потребителите ще могат да споделят това, което искат чрез истории с други потребители, с които са разговаряли преди. Освен това, система за групиране, подобна на „близки приятели“ , която се откроява в Instagram , също ще се използва за функцията за истории на Signal.

За разлика от други приложения за комуникация и социални медии, които предоставят функцията Stories , Signal ще даде на потребителите възможността да изключат тази функция напълно . Ако историите са изключени, потребителят няма да може нито да споделя, нито да вижда историите на тези в своя списък.

Подобни публикации

  1. Вашата връзка не е поверителна грешка и решение
  2. Уникална функция пристигнаха в Telegram
  3. Как да добавите приятел в Discord?
  4. Как да изчистите кеша само на един сайт в Google Chrome?
  5. Премахнато изискване за самолетен режим при полети!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.