Потребителският лимит за групови чатове в WhatsApp се увеличава до 1024WhatsApp удвои потребителския лимит за групов чат, който се увеличи през последните месеци, позволявайки 1024 души. Ето подробностите!

С новата актуализация броят на участниците в груповите чатове в WhatsApp отново се увеличава и груповите чатове вече ще поддържат 1024 участници.

Въпреки че текущото ограничение от 512 се удвоява, текущата ситуация все още поставя WhatsApp зад ограничението на съперника Telegram от 200 000 членове на групов чат. Тези увеличени ограничения за групов чат, забелязани от WABetainfo, стават достъпни за някои бета потребители на Android и iOS .

Прочети Още: Как да проследявате активността на „Microsoft Surface“?whatsapp grup

Нов потребителски лимит за група е открит в бета версия

Когато създавате нова група, се забелязва, че капачката за членове в горния десен ъгъл на екрана ви позволява да изберете още 1023 участници. На този етап не е ясно дали можете да разширите лимита на съществуващите групови чатове, но сме уверени, че това ще бъде налично, когато функцията се разпространи до по-широк кръг потребители.

Този разширен потребителски лимит може да бъде полезен за големи групи, фирми и организации. Докато повдигнатата граница все още е сравнително малка, управлението и контролирането на такива големи групи създава свои собствени проблеми.

Дори и с най-новата бета версия на WhatsApp, инсталирана на вашия смартфон, може все още да не виждате ограничението за разширена група. Функцията на WhatsApp се разпространява предимно за тестери, които са поетапно.

Подобни публикации

  1. Dacia Duster ще смени името си!
  2. Филтърът за стареене в реално време става популярен в TikTok
  3. Как да увелича снимката на профила в Discord?
  4. Как да конвертирате MOV файлове в MP4?
  5. Honor Magic 6 Pro със 160 MP перископна камера Характеристики, цена и дата на пускане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.