Как да разберете дали паролата ви е открадната?

Ако се чудите дали вашата парола за акаунтите, които използвате, е открадната, ние ще ви кажем как да научите това в това ръководство.Как можете да разберете дали паролата ви е открадната? – Напоследък много уебсайтове са били подложени на различни нарушения на данните. Но биха ли могли хакерите да имат достъп до вашата лична информация по някакъв начин? В това ръководство ще разгледаме по-подробно различните услуги, които ви позволяват да научите това. 

Строго погледнато, масивни пробиви на данни се случват с досадна честота. За да защитите своите онлайн акаунти и лична информация, трябва да използвате надеждни пароли и дори да получите помощ от мениджърите на пароли, ако е възможно. 

Но какво ще стане, ако услуга, услуга или уебсайт, които използвате, бъдат хакнати? В това ръководство ще споделим с вас няколко метода, които ще ви помогнат да разберете дали сте засегнати от нарушения на данни.kak mojete da razberete dali parolata

Как можете да разберете дали паролата ви е открадната?

Една от най-добрите услуги, които можете да използвате в този момент, е имал ли съм пари? се откроява като. Тази услуга компилира публично разкрити нарушения на данни в база данни. Той е много лесен за използване.

 1. Бен Pwned ли съм? посетете уебсайта .
 2. Въведете вашия имейл адрес в полето за търсене.
 3. pwned? Натисни бутона.

След това в панела по-долу можете да видите таблица на кои нарушения, ако има такива, сте били гост до днес. Също така е възможно да разберете каква информация е била заловена при това нарушение.

Какво трябва да направите, ако паролата ви е открадната?

В този момент предприемането на различни предпазни мерки се откроява като важна подробност както за настоящия, така и за предстоящите периоди.

 • Използвайте различни пароли за всеки уебсайт.
 • Изберете защитени пароли.
 • Използвайте виртуална карта, ако е възможно.
 • Използвайте резервен имейл на сайтове, на които нямате доверие.
 • Пазарувайте на виртуалната карта.
 • Нека лимитът на вашата виртуална карта да бъде вашият лимит за пазаруване, а не лимитът ви за карти.
 • Използвайте мениджър на пароли, ако е възможно.
 • Не кликвайте върху връзки, на които нямате доверие.
 • Използвайте двуфакторно удостоверяване.

Като предприемете предпазните мерки по-горе, можете да увеличите нивото си на сигурност в текущата ситуация, да намалите рисковете от бъдещи нарушения и да сведете до минимум потенциалните щети, които можете да поемете в ситуации на нарушение.

И така, какво мислите за информацията в това ръководство? Помогна ли ви предоставената тук информация? Не забравяйте да споделите мненията си по темата с нас от раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Как да прехвърля WhatsApp от Android на iPhone 14?
 2. Как да зададете местоположение? Споделяне на местоположение в WhatsApp и Messenger
 3. Как да коригирам грешката на Instagram е спрял?
 4. Как да оценим данните на Excel?
 5. Как да създадете силна и сигурна парола?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.