Как да създадете планирани публикации във Facebook?kak da planirate publikatsiite v facebook

Как да създадете планирани публикации във Facebook?

Как да създадете планирана публикация във Facebook? Обясняваме ви стъпка по стъпка. Можем да кажем, че Facebook се превърна в неизменна част от живота ни. Радваме се да споделяме всеки момент, мисли и други неща с нашите приятели. Освен това фейсбук страниците предлагат и възможност за споделяне с други хора, които харесват същите неща.

Как да насрочите публикация във Facebook?

Как да насрочите публикация във Facebook? Ако имате голяма или малка страница и искате да представите съдържание на вашите членове, дори когато не сте на техния компютър, не е необходимо да инсталирате приложение или плъгин.

Благодарение на планираните публикации, което е функция на страниците във Facebook, можете автоматично да споделяте съдържание в деня и часа, които желаете. Можете да направите публикациите , които правите на страницата си във Facebook навременни, така че страницата ви да е винаги активна. И така, как да направим това? Как да направите Facebook планирано публикуване?

Как да създадете планирани публикации във Facebook?

 • (Стъпка по стъпка)
 • Влезте във Facebook.
 • Отворете страницата си във Facebook.
 • Кликнете върху Инструменти за публикуване.
 • Изберете „Планирани пратки“ от менюто вляво на страницата, която се отваря.
 • Щракнете върху бутона Създаване.
 • Въведете вашето съдържание.
 • Кликнете върху График.
 • Задайте дата и час.
 • Кликнете върху бутона за план.

Много хора избират часовете, с които ще контактуват най-много, когато споделят във Facebook. Поради тази причина Facebook позволява на своите потребители да създават планирани публикации.

Въпреки че Facebook присъства в живота ни от много години, той се остави на платформи като Instagram. В този случай много хора смятат, че Facebook е мъртъв. Всъщност една от грешките тук е, че Instagram има Meta. Това беше Фейсбук преди.

Въпреки че Facebook загуби голяма аудитория днес, тя все още има голяма аудитория. Ето защо хората се интересуват от споделянията във Facebook. Как да създадете планирана публикация във Facebook в това съдържание? научихме се. И така, използвате ли тази функция? Не забравяйте да споделите мнението си с нас в секцията за коментари по-долу. Освен това , ако се чудите защо Facebook дава грешка, можете да проверите нашата статия. Можете да прочетете Facebook не мога да вляза, какво трябва да направя, за да вляза?

Подобни публикации

 1. Как да деактивирам iMessage на iPhone и iPad?
 2. Как да излезете от Google акаунт на Android?
 3. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
 4. Как да нулирате Instagram Explore?
 5. Какво е Android Studio и как да го използвате?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.