Подобни публикации

 1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
 2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
 3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
 4. Как се пише?
 5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

48 Responses

 1. zina alexsandrova каза:

  nemoga da vliaza vav profila pihe stari dani gluposti?

  • ismail каза:

   1. Изчистете данните в Браузъра.
   2. Рестартирайте Устройството.
   3. Рестартирайте Рутера ако има такъв.
   4. По някакъв начин се опитвайте да вкарвате вашият телефонен номер или имейл адрес за да можете да създадете обратна връзка.
   5. Ако сте успяли всичко да направите в посочените стъпки ще успеете да си върнете профила си.
   6. Ако от това няма полза изпратете имейл на социалната мрежа фейсбук обеснете за случая.
   7. Изчаквайте с търпение все някой ще ви отговори.
   Това е от мен дано да съм ви бил полезен!

 2. Силвия Боринарова каза:

  Здравейте, акаунта във фейса ми е блокиран, много пъти им пиша но ми търсят снимка на лична карта ,изпращам и пак не става,имате ли тел на който мога да се обадя и да разбера.Благодаря ви

 3. Gery каза:

  Здравейъе, имам проблем с влизането в акаунта си. Имам си достъп до имейл, парола всичко е окей, но ми пише че трябва трима доверени контскти да ми пратят код, аз не съм ги добавяла, но и като им пратих линка им пише че те НЕ са от доверените ми контакти

 4. nikolay каза:

  Успях да си възстановя профила си благодаря ви много тук изброените неща върщат работа! Благодарности админ

 5. SNikolov каза:

  Фейсбук иска да потвърдя, че акаунтът е мой, но с единствената опция, която ми дава не се получава и се въртя в омагьосан кръг. Има ли някакъв начин това да се оправи?

 6. Елеонора каза:

  Немога да си вляза в фб профила

  • ismail каза:

   Опитай да възстановиш паролата си като натиснеш забравена парола.

 7. Vladimir каза:

  Kak da vlezna vav Facebook ka mi

  • ismail каза:

   Напиши имейл адрес и натисни забравена парола потвърди, че си собственика на акаунта и смени паролата.

 8. Мирела каза:

  Здравейте! Занимавам се с един казус свързан с фейсбук профил. Става дума за мъж на около 40 г. възраст, чийто профил бива репорнат за недопустима възраст. Тоест, че този профил принадлежи на под човек, който е на 13 години и под тях. От близо няколко месеца не могат да възстановят профила обратно, писали са на съпорта, но имат само съобщение, гласящо, че ще отнеме около ден да се провери информацията. Опитали са се като фейсбук е помолил за снимка на личната карта на въпросния човек, за да се потвърди неговата възраст. Какво бихме могли да напарвим? Благодаря и весели празници!

  • ismail каза:

   Напишете имейл към съпорта обеснете кратко и ясно какво се е случило с вашият профил ще искат лична карта или друг документ който да потвърди профила на собственик.Проблема ще се реши.Весели Празници!

 9. ivan каза:

  zdraveite nemoga da si vlezna v profila vsichko mi e tochno kato natisna login i pishe login error

 10. Илинка каза:

  Не мога да вляза в фейсбука. Моля за съдействие

 11. Anton каза:

  Не мога да вляза в facebook акаунта си търси ми някакъв код плащах снимка на личната карта и пак нестава

 12. Венета каза:

  Немога да вляза във профила си в фейсбук , единият ми профил беше откраднат, вече е на мъж и е качил снимка пейзаж, а аз никога не съм имала или качвала снимки. Направих си нов профил и предупредих приятелите си че предишният ми профил е откраднат. След два дена след създаването на новия профил не мога да вляза и в него. Искат ми снимка, защо като аз и на този профил нямам снимка, как ще установят че съм аз дори и да им прикача снимка. Какви са тези неща, защита налични данни и така на татък.

 13. Светла каза:

  Здравейте. Не мога да вляза в акаунта си във фейсбук. Не приема паролата ми. Можете ли да ми дадете имейл към съпорта да им пиша за проблема си..

 14. Myurved каза:

  Здравейте! Нямам достъп до каквато и да била опция за влизане.В момента в който кликнат върху иконата тръгва да се отваря но мигновено се връща началния екран на телефона.Какво трябва да се направи? Благодаря!

 15. Ivanova nurcheto каза:

  Нямам документи за самоличност моля за възстановяване на акаунта ми

 16. Ерсин каза:

  Не мога да вляза в профила си. Излиза ми двуфакторна удостоверяване. За имейл адреса съм сигурен

 17. Pavlina каза:

  Откраднаха ми профила.Не мога да го възстановя.Имам телефона на хакера.Нигериец е.Изпраща съобщения на моите приятели и иска от тях да изпратят телефоните си.Имам нужда от помощ!

  • ismail каза:

   Здравейте в днешните времена много често има нападение към фейсбук профилите и това е неизбежно защото има няколко вида х-ри така, че единственият вариант е от същият имейл който сте използвали в фейсбук от него да се свържете със супорта и да обесните за случая който сте преживели и ще искат да изпратиш лична карта за идентификация ако стиглеш до тази стъпка ще имаш шанса да възстановиш своя фейсбук акаунт това е от мен. Желая ви Успех!

 18. Александър каза:

  Справих се благодаря на екипа на kaksepravi.org живи и здрави да сте 🙂

 19. Александър Петров каза:

  Здравейте профила ми беше хакнат. Сложих си нова парола но стигам до момента в който ми казват че не могат да ми потвърдят самоличността и да опитам отново. И така 3 дена вече… Някакви съвети ще ви моля ако може да ми дадете

  • ismail каза:

   Акаунтът ако ви е превзет, първата ви стъпка трябва да бъде да го защитите, за да се уверите, че само вие имате достъп до него. Можете да го направите по един от два начина:

   Нулирайте паролата си, ако все още имате достъп до акаунта си.
   Следвайте нашия процес стъпка по стъпка как да защитите акаунта си, ако нямате никакъв достъп до него.
   Изпратете лична карта на съпорта.

   След като сте защитили акаунта си, ще можете също да промените потребителското си име.

 20. AsenKaramfilovk каза:

  Нямам компютър,ползвам андроид-след фабрични настройки не мога да вляза във фейсбук- не разпознава запазените пароли!-Какво правим сега,за да си вляза в профила на фейсбук?

  • ismail каза:

   Опитай се да се сетиш за потребителско име или имейл адрес и дай забравена парола.Новата парола ще се изпрати на имейл адреса който си посочил при първата регистрация в фейсбук и ще можеш да си възстановиш акаунта.Дано да съм бил полезен!

 21. Алекс каза:

  Здравейте. Преди няколко дни от нищото ме изхвърли от фейсбука ми. Опитах да вляза, но ми пишеше,че паролата е стара. Опитах да я сменя, но се оказа, че и имейла ми някак е сменен. Пратих им документ за самолипност, за да потвърдят,че съм аз и да си вкарам мейл ,чрез който да си сменя паролата и когато ми написаха,че са потвърдили и всичко е точно ми пратиха да си нулирам паролата. Тръгнах да я нулирам, но като ми изпратиха код , за да го въведа ми пише, че кода е изтекъл или неправилен…
  Пробвах още няколко пъти в последните дни, но няма резултат. Пробвах от няколко телефона и компютъра. Някакъв съвет какво да направя?

  • ismail каза:

   Отново се обърни към и обясни какво точно се случва щом до тук си стигнал и са ти отговорили ще ти решат проблем. Желая ти Хубав ден и приятно сърфиране. Дано да съм бил ползен. 🙂

 22. Дарина каза:

  Не мога да вляза във фейзбука си , всичко ми е променено името, паролата дори паролата на емайла ми . Какво да правя

  • александър каза:

   има проблем с коментарите излиза че трябва да добавим хора а те са там

  • Аn. Ivanova каза:

   Здравейте.Проблем и при мен с Моя акаунт в Файсбоок.

 23. Десислава Георгиева каза:

  Здравейте,профила ми е хакнат не мога да вляза по никакъв начин,моля за помощ

  • ismail каза:

   Краен случай да се обърнете на съппорта и да напишете с един кратък текст и да прилагате копие на лична карта това е последният начин за възстановяване на профила в фейсбук иначе в противен случай трябва да отворите нов. Ако все пак се затруднявате можете отново да споделите следвашите проблеми и решения. Желая ви хубав ден!

 24. Svetlana каза:

  Здравейте. Преди известно време направо ми откраднаха профила, обсолютно всичко за входа ми е сменено. Какво ли не опитах, но не става. Няма нощо кой знае какво но имам много снимки(на трите ми деца), контакти с хора, които не мога да намеря със новия ми профил. МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ ;(

  • ismail каза:

   Прочетете всичко в коментарите тук съм посочил допълнителните варианти как можем да се справим с подобен случай свържете се с съппорта на фейсбук и те ще съдействам.Желая ви хубав ден!

 25. Aneliq каза:

  Здравейте. Преди почти месец ми хакнаха акаунта във Фейсбук и качиха неправомерно съдържание. Фейсбук веднага дезактивира акаунта ми. Няколко пъти вече писах на контактната форма, но нямам отговор. Срокът ми изтича след два дни. Има ли шанс изибщо да ми отговорат и да върнат акаунта ми? Мога ли да направя още нещо?

  • ismail каза:

   Има да можеш да изпратиш лична карта за верификация и да ти потвърдят, че наистина си собственик на даден акаунт / профил в Фейсбук.Лек ден!

 26. Sabahatin каза:

  Ne moga da vlyaza v feysa

 27. Мергюл каза:

  здравейте, не мога да вляза във Фейсбука и месенджера

 28. Diana каза:

  Здравейте може ли да помоля за помощ преди една седмица ми беше хакнат фб бяха премахнати телефона и пощата. Пощата успях да си я възвърна промених си паролата но тъй като преди време съм сложила код за сигурност ,който не съм записала сега ми го иска.Какво мога да направя .Благодаря

  • ismail каза:

   Обърни се към съпорта на фейсбук и обесни случая и верифицирай акаунта си с лична карта. След това всичко ще ок! Хубав ден и приятно сърфиране из сайта ни.

 29. Владо каза:

  От фейса, първа грижа база брой акаунти личен опит с тяхната“комуникативна“ служба за „решаване на проблеми“ на потребителите.

 30. айнин каза:

  Здравейте вече няколко дни става като качвам публикации в групи да ми излиза че профила ми е хакнат но всъщност не е хакнат, пробвам да вляза от други устройства в профила си, но пише че е грешна парола а всъщност е правилна мога само от телефона да влизам моля някой да ми помогне за да влизам от където и да е

 31. Мая Робева каза:

  Не мога да възстановя акаунта си.Парола забравена.Пиша имейла ,отхвърля го.Не влизам във фб лайт,месенджър,вайбър….

  • ismail каза:

   Пробвай от същото устройство и изпрати лична карта към съпорта те ще се свържат с теб или ще получиш имейл където ще имаш достъп да сменищ паролата. Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.