Как да си отключа профила във фейсбук?kak da si otklucha profila v facebook

Как да отключите акаунта си във Facebook?

Facebook е сайт за социална мрежа, където милиони хора комуникират и споделят информация помежду си. За да запази своята платформа безопасна, тя постоянно следи потребителските акаунти за подозрително поведение. Това означава, че може да получите съобщение, че акаунтът ви е временно заключен от Facebook, когато открие нещо необичайно във вашата дейност или профил.

Причината за тази грешка е, че Facebook приема сериозно сигурността и може да попречи на достъпа до вашия акаунт, ако смята, че може да използвате телефон, различен от обичайния, или да имате необичаен IP адрес. Той също така заключва акаунти, ако забележи неподходящо съдържание или спам.

Ако имате временно заключване на акаунта си, има няколко начина да го отключите. Можете да опитате да се свържете с Facebook, да използвате мобилното си устройство, за да нулирате паролата си или да получите помощ от приятели.

Първо, можете да съобщите за проблема, като изпратите връзка към Facebook през страницата Докладване на проблем при влизане. Това ще позволи на Facebook да проучи вашата ситуация и да се свърже с вас. Отговорът на вашата заявка ще отнеме от 1 до 10 работни дни.

След това можете да отключите акаунта си, като получите помощ от приятелите си. Ако имате доверени приятели във Facebook, можете да ги помолите да ви предоставят код, който ще отключи акаунта ви.

Този метод обаче не е приложим във всички случаи. Понякога компанията може да поиска документ за самоличност, за да потвърди вашата самоличност.

Това означава, че трябва да качите валиден документ за самоличност като паспорт или шофьорска книжка. Трябва да е цветно изображение и ясно да показва вашето име, дата на раждане и снимка.

Как да си отключа профила във фейсбук?

Може да е малко трудно да направите това, но е възможно. Ключът е да бъдете търпеливи.

Следващата стъпка е да отидете в приложението Facebook на телефона си. Ако все още нямате акаунт, ще трябва да влезете. Ако нямате акаунт, можете да създадете такъв, като щракнете върху бутона Регистрация на началната страница.

Трябва да имате имейл адрес, свързан с вашия Facebook акаунт, и трябва да можете да влезете с него. Ако нямате имейл адрес, все още можете да влезете в акаунта си, като изпратите текстово съобщение до вашия номер във Facebook.

Ако не можете да получите достъп до акаунта си, трябва да проверите устройството, което използвате, за да видите дали има по-нова версия на приложението Facebook. Ако е така, можете да изтеглите приложението от App Store или Google Play Store.

Когато имате по-нова версия на приложението, отидете в Настройки и щракнете върху Сигурност и поверителност. Под Сигурност изберете „Нулиране на парола“.

След като имате код, отидете на страницата за влизане и въведете кода в полето. След това докоснете Продължи. Ще влезете в акаунта си и ще имате достъп до своя профил. Ако не сте влизали в акаунта си от известно време, можете да използвате имейла си, за да получите нов код за възстановяване на паролата.

Ако се интересувате от Възстановяване на профил във фейсбук можете да прочетете и да се сдобиете с свежа информация.

Подобни публикации

  1. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
  2. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
  3. Как се прави скрийншот на лаптоп?
  4. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки
  5. Как да активирам електронен ваучер за храна? Е – Voucher

You may also like...

1 Response

  1. Росица Стоилова Петрова каза:

    Давате точен отговор. Имам парола, код , потребителско име и каквото сте поискали. От 2010 година (мисля) имам фейсбук профил. От 2-3 часа, не мога да вляза в него, като не разбрах причината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.