Възстановяване на профил във фейсбукvazstanovyavane na profil v facebook

8 съвета за възстановяване на Facebook акаунт

Хакнат акаунт във Facebook може да бъде разочароващ, но за щастие не е невъзможно да го възстановите. Ако сте били жертва на кибератака, има няколко неща, които можете да направите, за да защитите акаунта си от бъдещи атаки и да си възвърнете достъпа до него възможно най-бързо.

1. Вземете втори имейл адрес или телефонен номер, който да използвате с вашия акаунт.

Независимо дали имате личен или бизнес акаунт, добра идея е да настроите друг имейл адрес и телефонен номер, за да имате достъп до акаунта си в случай на спешност. Това може да бъде истински спасител в случай, че забравите паролата си или някой хакне акаунта ви.

2. Направете резервно копие на данните си във Facebook, за да сте сигурни, че винаги имате достъп до тях, ако нещо се случи.

Ако наскоро сте променили своя имейл адрес или телефонен номер, помислете дали да не направите резервно копие на данните от акаунта си във Facebook на друго устройство и да ги съхраните на сигурно място. Това ще ви осигури спокойствие в случай, че хакер се докопа до вашия имейл или телефонни номера, а също така ще ви позволи лесно да възстановите достъпа до вашия акаунт във Facebook.

3. Създайте втори вход за вашия Facebook акаунт с алтернативна парола.

Ако фишинг атака е компрометирала основния ви акаунт, важно е да създадете ново потребителско име и парола за вашия акаунт във Facebook с алтернативна парола, за да можете да влезете в него, без да бъдете хванати. Можете да изберете да създадете потребителско име с вашето име и инициал на фамилията или пълното ви фамилно име.

4. Поискайте повторно задаване на парола чрез имейл или текстово съобщение.

Ако акаунтът ви във Facebook е бил хакнат и не можете да си спомните паролата си, вероятно ще трябва да поискате повторно задаване на парола чрез имейл или текстово съобщение. За щастие, Facebook прави това лесно.

5. Помолете доверени контакти за помощ.

Ако акаунтът ви е бил хакнат, добра идея е да помолите приятел или член на семейството, на когото имате доверие, за код за сигурност. Това ще попречи на хакер да се опита да получи достъп до вашия акаунт с искане за повторно задаване на парола и ще ви помогне да си възвърнете достъпа по-бързо.

6. Променете паролите си за всичките си онлайн акаунти.

Независимо дали имате бизнес или личен акаунт, важно е да промените паролите си за всичките си онлайн акаунти. Това ще гарантира, че имате сигурна парола, която никой не може да познае и също така е по-лесна за запомняне.

7. Нулирайте паролата си чрез уебсайта и приложението на Facebook.

Ако не сте влизали в акаунта си във Facebook известно време, може да ви е трудно да запомните паролата си. Най-лесният начин да направите това е като използвате услугата за възстановяване на парола на Facebook. След като влезете в услугата, тя ще ви подкани да промените паролата си.

8. Възстановете вашите публикации и снимки преди да са изминали 30 дни.

Ако изтрита публикация или снимка е била в кошчето повече от 30 дни, е твърде късно да я възстановите. Въпреки това, ако наскоро сте го преместили в кошчето, пак можете да го възстановите.

Ако искате да направи регистрация в фейсбук можете да прочетете тази статия Как се прави регистрация в Фейсбук?
Или Как да си отключа профила във фейсбук?

Подобни публикации

 1. Функцията за съобщения с други приложения идва в WhatsApp
 2. Рестартирането вече не е необходимо за актуализации на Windows 11
 3. Нови стилове за форматиране на текст пристигнаха в WhatsApp
 4. Функция за деактивиране на реакции, идващи към каналите на WhatsApp
 5. Гласовите и видео разговори на X вече са достъпни за всички потребители!

You may also like...

5 Responses

 1. sneji каза:

  nemoga da vlqza v profila

  • ismail каза:

   Прочетете коментарите по-долу обсъдили сме няколко пъти изпълнете инструкциите и ако пак не успеете оставете още един коментар и ще се опитаме да решим вашият проблем.Благодаря ви, че споделихте вашият проблем с нас желаем ви хубав ден и до скоро.

 2. sneji asenova каза:

  Благодаря ви много успях да си възстановя моят профил чрез вашите съвети ЕВАЛА.

 3. Elena каза:

  Здравейте моят фейзбук е заключен от 10 месеца не можех да влизам но от старият телефон влязах но все още ми изписва че е заключен.Парола не помня с бг поща съм и там не помня тя ми е от 10 години и не съм влизала много отдавна. Моля кажете ми имали начин да се направи нещо!

  • ismail каза:

   Да има първата стъпка е да изпратиш имейл към съпорта на пощата и да ги помилиш за възстановяване на парола. И след като си възстановиш пощата от там лесно ще можеж да възстановиш паролата в фейсбук. Желая ти Успех и до нови срещи. Хубав Ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.