Как да си скрия номера iPhone?

Ако не искате човекът, на когото се обаждате, да види вашия телефонен номер, ние сме тук с методи за скриване на номера на iPhone. Ето всички любопитни подробности!

Как да скриете номера на iPhone? – Ако искате да се обадите на някого от вашия iPhone, но не искате участникът, на когото се обаждате, да види личния ви телефонен номер, може би се чудите как да направите това. В това ръководство ще ви кажем как да направите този процес, който ви интересува.

Като малко напомняне, нека подчертаем, че методите тук скриват видимостта на вашия номер, но в случай на заявление до законни места, вашият номер може да бъде видян от записите за обажданията. Така можете да скриете номера си само от човека, на когото се обаждате, а не от вашия оператор.

Методи за скриване на номера на iPhone

На този етап можем да говорим за три различни метода, които можете да приложите. И трите метода са основно еднакви, но се различават по отношение на маршрута на приложение.

  1. Отворете приложението Настройки .
  2. Щракнете върху менюто на телефона .
  3. Докоснете раздела Показване на моя номер .
  4. Изключете кутията.

iphone android 2020 prehvarlqne

Нека ви напомним, че когато приложите горния метод, вашият номер ще бъде скрит за всички, на които се обадите. Ако искате да скриете повикването само за едно повикване, трябва да въведете кода # 31 # пред номера, който искате да повикате. Когато въведете този код, отсрещната страна няма да може да види вашия номер. Трябва да повтаряте това при всяко обаждане.

И накрая, можете да активирате този процес, като се обадите на оператора, но всеки, на когото се обадите, няма да види номера ви, докато не го изключите отново.

На този етап би било полезно да споменем още една подробност. Някои потребители могат да блокират обаждания от непознати номера на база оператор. Така че ако човекът, на когото се обаждате, не приема обаждания от неизвестни номера, няма да можете да се възползвате от тези три метода.

И така, какво мислите за информацията в това ръководство? Информацията, съдържаща се тук, работи ли за вас и успяхте ли успешно да скриете номера си? Не забравяйте да споделите мненията си по темата с нас от раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Как да отмените абонамента за Netflix?
  2. Как мога да сменя потребителското си име в Twitch?
  3. Какво е ERP? Какво прави?
  4. Как да прехвърля WhatsApp от Android на iPhone 14?
  5. Как да зададете местоположение? Споделяне на местоположение в WhatsApp и Messenger

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.