Как да увеличите скоростта на изтегляне в Steam?kak da uvelichite skorostta na izteglqne v steam

Как да увеличите скоростта на изтегляне на Steam?

Как да увеличите скоростта на изтегляне на популярната услуга за цифрови игри Steam? Ето начини за по-бързо изтегляне на игри! Много играчи, които искат да изтеглят нова игра от Steam, се чудят какви са методите за увеличаване на скоростта на изтегляне на Steam. В статията, която подготвихме, сме изброили начини, които могат да ви помогнат да получите по-бързо изтегляне на игри в платформата за цифрови игри.

Steam, едно от малкото имена, които идват на ум директно, когато става дума за видеоигри, предлага огромни отстъпки в определени периоди от годината. Тези отстъпки са много търсени от играчите. Толкова много, че 90% отстъпка се възприема като възможност, която играчите не пропускат. Истинският проблем започва при опит за изтегляне на играта.

Както можете да оцените, най-трудната част за играча е частта за изтегляне. Ако вашият интернет не е много добър, може да се наложи да чакате с дни, за да започнете да играете игра. В това ръководство ви предлагаме да намалите времето за изтегляне на играта, като отговорим на въпроса как да увеличите скоростта на изтегляне на Steam .

Методи за увеличаване на скоростта на изтегляне на Steam

 • Проверете интернет връзката.
 • Край на приложения, които използват интернет.
 • Оптимизирайте Steam.
 • Оптимизирайте връзката за данни.
 • Проверете региона за изтегляне.
 • Преместете сървъра.
 • Деактивирайте VPN.
 • Изчистете кеша за изтегляне на Steam.
 • Променете ограничението на честотната лента на Steam.
 • Изключете антивирусната програма.

По-горе са методите за увеличаване на скоростта на изтегляне на играта Steam. Можете да разгледате как да приложите методите в списъка по-долу.

Проверете интернет връзката

Ако имате проблеми със скоростта при изтегляне на игри, първо проверете интернет връзката. Ако има проблем с интернет, натиснете бутона за захранване на модема и го извадете от контакта. След около 10 секунди включете отново модема и натиснете бутона за захранване.

Затваряне на приложения, използващи интернет

Когато не изтегляте игри през Steam, трябва да прекратите текущите процеси на устройства, свързани с вашия интернет за известно време. Това значително ще ви попречи да чакате игрите да се изтеглят с часове или дори дни.

Първо, затворете всички приложения, които са отворени на вашия компютър и използват много интернет. За да направите това, следвайте стъпките по-долу.

Отворете диспечера на задачите, като използвате клавишната комбинация Ctrl + Alt + Delete.В секцията с информация като името на приложението намерете секцията „Мрежа“ и щракнете върху нея. Това ще сортира приложенията въз основа на това колко използват вашия интернет.Щракнете с десния бутон върху приложенията, които използват най-много интернет и изберете „Край на задачата“ .

Друг момент, който трябва да се отбележи, са текущите изтегляния на смартфони, таблети и подобни устройства. Изтеглянето не става чрез просто изтегляне на приложение. Гледането на видео от YouTube също е по същество изтегляне.

 • Оптимизиране на Steam
 • Отворете Steam.
 • Стартирайте диспечера на задачите.
 • Намерете клиентската услуга на Steam под „Действия“.
 • Щракнете с десния бутон върху услугата и щракнете върху „Отиди на подробности“.
 • Щракнете с десния бутон върху steamservice.exe в „Подробности“ и задръжте курсора на мишката върху „Задаване на приоритет“.
  Задайте приоритета на „висок“.

Друг начин да увеличите скоростта на изтегляне на Steam е да оптимизирате Steam. Възможно е да увеличите скоростта на изтегляне на играта Steam, като следвате стъпките по-горе. Разбира се, този процес няма да намали времето за изтегляне до 1 секунда, но ще направи значителна разлика по отношение на преди и след.

Оптимизиране на връзката за данни

Въпреки че Steam прави всичко възможно, за да предостави на потребителите най-доброто изживяване при изтегляне, в крайна сметка времето за изтегляне зависи изцяло от скоростта на изтегляне на потребителя. Въпреки че скоростта на изтегляне не за всички е еднаква, има няколко метода, които да използвате за съкращаване на времето за изтегляне на Steam игри.

Първата стъпка, която трябва да предприемете, за да оптимизирате вашата връзка за данни, трябва да бъде да се свържете с интернет чрез Ethernet кабел, а не Wi-Fi мрежа. При това трябва да инсталирате и най-новата версия на LAN драйвера.

Ако знаете марката и модела на вашето устройство или дънна платка, можете да изтеглите най-новата версия от официалния уебсайт.

Промяна на региона за изтегляне на Steam

 1. Влезте в Steam.
 2. Отворете настройките.
 3. Отидете в раздела Изтегляния.
 4. Изберете държавата, в която се намирате в момента, от падащия списък под „Регион за изтегляне“.

Steam може да открие вашето местоположение неправилно поради използван външен софтуер или системна грешка. Така че дори и да не живеете в Лос Анджелис, можете да го видите там в Steam.

След като завършите този избор, променете честотната лента на неограничена в раздела за ограничаване на честотната лента точно по-долу. Така ще бъдете една крачка по-близо до целта си да увеличите скоростта на изтегляне на Steam.

Препозициониране на сървъра

 1. Отидете на страницата със статистически данни за изтегляне на Steam.
 2. Можете да видите средната скорост на изтегляне и процента на глобалния трафик на интерактивната карта на страницата.
 3. Тук можете да постигнете голям напредък в скоростта на изтегляне, като изберете един от регионите с нисък процент трафик.

Понякога изборът на региона, в който се намирате, е най-добрият вариант, докато понякога може да се наложи да промените географското местоположение. Животът в район с висока скорост на изтегляне и висока плътност на трафика също може пряко да повлияе на скоростта на изтегляне.

Колкото по-натоварен е трафикът, толкова повече ще има задръствания по връзката. Можете обаче да промените географското си местоположение, за да балансирате трафика и да намерите правилната скорост на изтегляне.

Деактивирайте VPN

Въпреки че VPN програмите помагат на потребителите да сърфират в интернет анонимно, те понякога могат да причинят проблеми със скоростта на интернет. Така че можете да опитате да деактивирате VPN софтуера временно. След като направите това, проверете дали скоростта на изтегляне се подобрява.

Изчистете кеша за изтегляне на Steam

Методите за увеличаване на скоростта на изтегляне на Steam включват изчистване на кеша за изтегляне. За да извършите това действие, първо вижте менюто Настройки в горната част на прозореца на Steam. След това изчистете кеша за изтегляне чрез раздела Изтегляния.

Променете лимита на честотната лента на Steam

Друг метод, който можете да използвате, е да промените ограничението на честотната лента. За да направите това, отворете Steam, инсталиран на вашия компютър. Ако не сте влезли, влезте в акаунта си, като въведете данните си за членство. В следващата стъпка влезте в менюто с настройки и опитайте да промените ограничението на честотната лента чрез раздела Изтегляния.

Изключете антивирусната програма

Ако нито един от горните методи не работи, можете да опитате временно да деактивирате антивирусната програма, инсталирана на вашия компютър. Антивирусните програми могат да се актуализират във фонов режим. Това може да доведе до намаляване на скоростта на изтегляне на играта.
Тестване на ChatGPT функции за Siri

Подобни публикации

 1. Характеристиките и цената на Asus ROG Ally Passes Ally X
 2. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
 3. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
 4. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
 5. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.