Как да запазите съобщения в WhatsApp, освен да правите екранни снимки?Как да запазите съобщения в WhatsApp, освен да правите екранни снимки?

Можете да запазвате съобщения в WhatsApp с алтернативни методи, без да правите екранни снимки. За тези, които се притесняват да не бъдат уведомени от другата страна, подробностите са тук! WhatsApp Messenger е приложение за незабавни съобщения, разработено за поддържане на връзка между хората. От години има важно място сред най-популярните приложения за незабавни съобщения в света.

WhatsApp, който има приблизително над 2 милиарда активни потребители, продължава да пуска актуализации, които включват различни функции, разработени в съответствие с нуждите на потребителите. Една от най-добрите функции на WhatsApp е възможността лесно да запазвате всички съобщения, без да е необходимо да правите екранни снимки.

Повечето потребители на WhatsApp дори не знаят, че тази функция е в приложението. Потребителите, които са лишени от тази функция, намират решение за запазване на съобщения, като правят екранни снимки.
whatsapp sms

Как да запазите WhatsApp съобщения по най-бързия начин?

В резултат на това, че интернет потребителите обръщат внимание на WhatsApp Messenger, приложението за незабавни съобщения придоби голяма популярност. Не е нужно просто да изпращате текстови съобщения в WhatsApp. В допълнение към текстови съобщения, можете също да препращате снимки, видеоклипове и важни документи до получателите.

Facebook заяви, че 65 милиарда съобщения са били изпращани дневно в WhatsApp през последните години и този брой постепенно нараства. Понякога може да се наложи потребителите, които изпращат тези съобщения, да записват съобщения. Правенето на екранни снимки обикновено се използва за запазване на съобщения в WhatsApp , но можете също да запазвате съобщения, без да правите екранна снимка.

Ето стъпките, които трябва да следвате, за да запазите съобщения в WhatsApp, различни от правенето на екранни снимки;

1. Как потребителите на Android могат да запазват съобщения в WhatsApp?

 • Първо отворете приложението.
 • Отворете чата, съдържащ съобщенията в WhatsApp, които искате да запазите.
 • Намерете съобщението, което искате да запазите, и го натиснете и задръжте. Ще има опции в началото на приложението. Маркирайте съобщението, като натиснете бутона със звезда.
 • Напуснете чата и се върнете към началната страница на WhatsApp Messenger. Докоснете трите точки в горната дясна секция. Намерете „Съобщения със звезда“ сред опциите и го докоснете.
 • Този раздел ще ви покаже списък със запазените съобщения.

whatsapp screenshout

2. Как потребителите на iOS могат да запазват съобщения в WhatsApp?

 1. Отворете приложението.
 2. Отворете чата, съдържащ съобщенията в WhatsApp, които искате да запазите.
 3. Намерете съобщението, което искате да запазите, и го натиснете и задръжте. Когато направите това, в съобщението ще се появят опции. Добавете съобщението към отметките, като докоснете текста „Звезда“.
 4. Напусни разговора. Докоснете „Настройки“ в долния раздел. В секцията Настройки докоснете „Съобщения със звезда“. В този раздел ще бъдат изброени съобщенията, които сте запазили.

Как да направите екранна снимка на WhatsApp „Вижте веднъж“ съобщения?

WhatsApp скоро ще предотврати екранни снимки на мултимедия „Преглед веднъж“, изпратена в чатове. На този етап потребителите започват да откриват нови методи за правене на екранни снимки.

Тъй като в момента няма метод, който може да се направи в рамките на устройството, единствената опция изглежда е да направите снимка на екрана с помощта на втори телефон. Като алтернатива можете да стартирате записа на екрана, преди да отворите носителя, и да проверите дали изображението ще продължи да се записва.

Подобни публикации

 1. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
 2. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 3. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 4. Как се прави скрийншот на лаптоп?
 5. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.