Instagram печели известната функция на Facebookinstagram facebook

Instagram печели известната функция на Facebook: Как ще работи функцията Nudge?

Instagram ще получи функцията „poke“, една от най-известните функции на Facebook. И така, как ще се използва? Ето подробностите! Instagram, като всяка платформа за социални медии, продължава да предлага функции и иновации, поддържани от изкуствен интелект , които ще подобрят потребителското изживяване. Продължавайки иновативните си разработки, приложението се готви да донесе най-известната и популярна функция на най-използваната платформа на времето.

Абсолютно същите функции, които караха потребителите на MSN да вибрират един друг и потребителите на Facebook да се боцкат един друг, се готвят да дойдат в Instagram. И така, как ще изглежда тази функция и как ще бъде доставено известието до другата страна?

Каква ще бъде функцията Instagram Nudge?

Все още няма подробности за това как ще работи функцията за побутване. Въпреки това, къде и как ще се появи функцията беше споделено от Алесандро Палуци в публикация на X. Може да се каже, че скоро потребителите ще могат да използват тази функция, за да привличат вниманието един на друг и да общуват и взаимодействат. В споделената екранна снимка изглежда, че бутонът за мушкане ще се намира в горния десен ъгъл на профила, точно до бутона за известия.

Лицето, чийто профил е въведен, може да бъде подтикнато с помощта на този бутон и ще бъде изпратено известие до това лице. Но дали всеки ще може да използва тази функция за всички? Това е може би най-голямата въпросителна. Ако хората следват един друг, за да се побутват един друг, това може да им помогне да използват функцията по по-здравословен начин.

Функцията все още не е одобрена от Instagram. Въпреки това, ако можем да видим екранна снимка точно сега, може да е само въпрос на време функцията да пристигне. Това показва, че скоро трябва да бъде обявен официално.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.