WhatsApp добавя пряк път към съобщениятаWhatsApp добавя пряк път към съобщенията: Това ще осигури голямо удобство на потребителите!

Новата функция, разработена от WhatsApp за бизнес акаунти, беше разкрита. Добавеният пряк път към съобщенията ще осигури удобство на потребителите. Ето подробностите! Беше забелязано, че днес WhatsApp започна да тества нова функция. За разлика от функцията за добавяне на бележки към контактите, която преди беше предлагана за потребители на Android , има нова функция за бележки.

Гледайки споделеното изображение, с новата актуализация на приложението потребителите ще могат да записват съобщенията си директно като бележки. С тази опция избраните съобщения могат автоматично да се записват в бележки само с няколко движения.whatsapp pryak pat sms

Очаквайте скоро новата функция на WhatsApp

Функцията, която преди се предлагаше на физически лица, идва като пряк път, който фирмите скоро ще имат. Сега бизнес акаунтите ще могат да избират съобщенията, които искат, и да добавят тези съобщения към бележките, без да отварят екрана с информация за чата.

Когато се щракне върху съобщения, за да бъдат добавени към бележки, другата страна няма да получи известие относно този проблем. Функцията за добавяне на съобщения към бележки в момента е в процес на разработка и ще бъде активирана с предстоящата актуализация на приложението.

Този пряк път, който прави ръчното добавяне на важни съобщения към бележките нещо от миналото, ще позволи на потребителите да използват приложението по-ефективно. Функцията, разработена като бизнес инструмент, няма да се предлага на обикновените потребители на първия етап.

Подобни публикации

  1. Добри новини за нови функции на Windows за стари компютри!
  2. Илон Мъск иска да създаде супер компютър
  3. Ново разширение на Google Gemini е в YouTube Music
  4. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  5. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.