Как да заснема скрито видео на Android?xiaomi miui 13

Как да снимам скрито видео на Android? Ето всички подробности, които се чудите за тайното заснемане на видео за Android и много други!

Операционната система Android, която се откроява със свободите, които предлага на потребителите, ви позволява да стартирате камерата във фонов режим. Но как да снимам скрито видео на Android ? В това ръководство събрахме всички подробности, които се чудите за снимането на видео с Android стелт .

Как да заснемете скрито видео от Android?

Това, което трябва да споменем първо, е, че това, което наричаме стелт видеозаснемане, е видеозапис във фонов режим. По този начин става възможно заснемането на видео, дори ако приложението на камерата не е отворено и дори екранът ви да е изключен. Това ви позволява да снимате скрито видео.

Прочети Още: Неща, които трябва да имате предвид при закупуването на смартфон

Как да заснема скрито видео на Android?

  • Изтеглете приложението Secret Video Recorder.
  • Изпълнете необходимите стъпки за настройка.
  • Щракнете върху бутона Запис.

Използвайки връзката по-горе, можете бързо и надеждно да изтеглите приложението Secret Video Recorder на вашия смартфон и да изпълните стъпките за инсталиране. Нека ви напомним, че видеозаписът не е разрешен във фонов режим поради някои ограничения от страна на iOS. С други думи, това приложение може да се използва само в приложения, които работят на операционната система Android.

Можете да започнете да записвате с едно щракване във фонов режим, като коригирате настройките в приложението. По този начин можете да запишете всяко изображение, без никой да забележи, и след това да редактирате това видео от приложението и да го направите готово за гледане.

Като малко напомняне може да е престъпление тайното записване на изображения на човек и публикуването им по начин, който нарушава поверителността, в рамките на поверителността на личните данни. Поради тази причина не забравяйте, че трябва да използвате приложението за правилните цели и че човекът, когото ще застреляте, трябва да го позволи.

И така, какво мислите по темата, която обхващаме в това ръководство? Информацията, съдържаща се тук, работи ли за вас и отговаря ли на вашите нужди? Не забравяйте да споделите своите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Как да промените потребителското име и името на TikTok?
  2. Как да използвате FaceTime на телефони с Android?
  3. Как да промените акаунта в Discord?
  4. Какво е SoundCloud? Как работи?
  5. Какви са системни изисквания на AutoCAD?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.