Как Mastercard ще предотврати крипто измамите?mastercard kripto izmama

Покупка от MasterCard за прекратяване на крипто измамите

Как Mastercard ще предотврати крипто измамите? Американската компания увеличи своите крипто инвестиции през последните години.

Mastercard подписа споразумение за прекратяване на крипто измамите. Американската финансова фирма иска да се справи с крипто и блокчейн измами със сделката CipherTrace.

Mastercard обяви , че ще придобие компанията за разузнаване на криптовалути CipherTrace за неразкрита сума, за да разшири своите възможности в пространството на цифровите активи .

Тъй като криптовалутите и неизменните жетони (NFT) стават все по -преплетени с начина, по който хората плащат, получават и инвестират, доверието и сигурността ще бъдат от съществено значение за мащабиране в мащаб. Тези нови технологии също ще изискват стабилни и интелигентни решения за предотвратяване на измами.

Прочети Още: Google е обвинен, че плаща на служителите си ниски заплати

Mastercard, от друга страна, иска да придобие CipherTrace, създавайки ново предложение, което използва пакета от цифрови активи на CipherTrace и собствените му решения за киберсигурност, за да осигури на бизнеса по – голяма прозрачност, като същевременно им помага да управляват своите регулаторни задължения и задължения за спазване на цифровите активи.

В съобщение за пресата ръководителят на кибер и разузнаването на Mastercard Аджай Бхала обясни как новото интегрирано предложение на компанията ще помогне да се гарантира надеждността на цифровите активи:

Цифровите активи имат потенциала да пренапишат търговията, от ежедневни действия като извършване и получаване на плащания до големи икономики в преход, което ги прави по -приобщаващи и ефективни.

С бързия растеж на екосистемата на цифровите активи възниква необходимостта да се гарантира нейната сигурност. Нашата цел е да използваме допълнителните възможности на Mastercard и CipherTrace, за да направим точно това.

Как Mastercard ще предотврати крипто измамите?

Платформата CipherTrace помага на клиентите да подобрят както сигурността си, така и възможностите за мониторинг на измами за програми, свързани с крипто, а компанията предоставя решения за някои от най-големите банки в света, борси и други финансови институции.

Изпълнителният директор на CipherTrace Дейв Джеванс обясни, че той и Mastercard споделят обща визия за осигуряване на сигурност и доверие в цялата крипто икономика.

В резултат на придобиването на CipherTrace, Mastercard ще разграничи своята карта и инфраструктурата за плащане в реално време, за да даде възможност на бизнеса и заинтересованите страни да защитят своите клиенти и да спазват установените от тях разпоредби. Mastercard ще комбинира виртуални активи на двете компании, технологии, изкуствен интелект и кибер възможности.

Въпреки че и двете компании не са разкрили условията на своите сделки, бе посочено, че сделката очаква одобрение от регулаторите и ще бъде завършена преди края на тази година.

Подобни публикации

  1. Защо и как да почистите Google Pixel Buds?
  2. Как да научим английски? Какво се изисква да се научи?
  3. Как да използвате Shazam на заключен екран на iPhone?
  4. Методи за създаване на GIF файлове от видеоклипове без използване на програми
  5. Как да активирам безплатен бърз интернет от Йеттел?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.