Как да използвате тъмния режим на Google на работния плот?Съобщение за тъмен режим от Google до потребители на настолни компютри

Как да използвате тъмния режим на Google на работния плот? Google Търсене най -накрая получава тъмната тема.

Можете да започнете да използвате тъмния режим на Google на работния плот. Приложението за търсене на Google започна да получава опцията за тъмна тема след месеци тестване. Можете да научите как да използвате опцията тъмна тема, като следвате стъпките по -долу.

През май миналата година Google официално представи нощен режим за своите приложения за търсене на Android и iOS . Изглежда, че Google.com на работния плот вече е официално готов да поеме тъмната си тема.

Американският технологичен гигант стартира своята нова функция в световен мащаб, която ще нарисува мастилено сиво търсене за тези, които предпочитат да избягват лъскави уеб страници.

Прочети Още: Как Mastercard ще предотврати крипто измамите?

Как да използвате тъмния режим на Google на работния плот?

Според страницата за поддръжка на Google можете да направите промяната, като отидете в Настройки -> Настройки за търсене -> Външен вид. На този екран можете да изберете светло, тъмно или устройство по подразбиране, което автоматично ще следва режима на вашия компютър. 

Тъмният режим, който в момента се използва от много приложения и уебсайтове, най -накрая пристигна в търсачката на Google, но функцията може да не е достъпна, поне за някои потребители. Google избра постепенно да въведе новата опция за тема. Ако не виждате секцията „Външен вид“, когато следвате стъпките по -горе, това е така, защото функцията все още не е достигнала до вас.

Ако не виждате опцията Външен вид, може да се наложи да изчакате още малко: Google казва, подобно на много актуализации, настройката ще бъде „налична през следващите няколко седмици“.

9to5Google също съобщава, че някои потребители виждат иконата на слънцето за бързо превключване, а някои имат възможност да разрешат промяната в мобилната уеб версия на Google. Тези промени не бяха споменати в съобщението на Google.google raboten plot tamen rejim

Разбира се, преди това можете да използвате опцията за тъмно търсене, като използвате добавки в браузъра. С помощта на тези плъгини можете да скриете Google или да използвате различни теми в алтернативни търсачки като DuckDuckGo. Но все пак: повечето приложения на Google за Android и iOS, включително основното приложение за търсене на Google, са имали тъмен режим за известно време.

Официалното издание на Google за това е хубаво подобрение за тези, на които им е неудобно да инсталират разширение или да променят доставчика си на търсене. Също така тъмната / тъмната тема предлага поддръжка за популярни приложения за Android в нашия списък , не забравяйте да разгледате.

Но как открихте новия тъмен режим на Google за настолни компютри? Можете да споделите вашите виждания с нас в секцията за коментари по -долу.

Подобни публикации

  1. Защо и как да почистите Google Pixel Buds?
  2. Как да научим английски? Какво се изисква да се научи?
  3. Как да използвате Shazam на заключен екран на iPhone?
  4. Методи за създаване на GIF файлове от видеоклипове без използване на програми
  5. Как да активирам безплатен бърз интернет от Йеттел?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.