WhatsApp прави нова стъпка в криптирането от край до крайwhatsapp nova funktsia sigurnost

Whatsapp ще започне да уведомява потребителите, за да посочат, че функцията за криптиране от край до край е активна. Ето подробностите за новото решение на компанията!

Whatsapp се готви да предприеме важна стъпка в криптирането от край до край. WABetaInfo разкри иновацията, върху която работи популярната услуга за незабавни съобщения. Компанията ще напомня на потребителите, че популярната услуга за незабавни съобщения е безопасно място за комуникация.

WhatsApp за добавяне на индикатор за криптиране от край до край

Услугата за незабавни съобщения, която има огромна популярност по целия свят, се готви да предприеме интересна стъпка за криптиране от край до край. Според информацията, споделена от WABetaInfo, ще бъде посочено, че на определени страници на приложението има поддръжка за криптиране от край до край.

Прочети Още: Как ще изглеждат очилата за смесена реалност на Apple?

Страниците с индикатори за криптиране от край до край включват състояние и обаждания. Whatsapp също планира да добави същия индикатор към секцията за чат. Потребителите ще могат да видят информацията, че приложението има поддръжка за криптиране от край до край в секциите Състояние, Обаждания и чат.

Whatsapp Messenger ще информира потребителите, че статусите, чатовете, личните и групови обаждания са защитени чрез технология за криптиране от край до край. Така компанията ще ви напомни, че платформата за незабавни съобщения е безопасно място, където можете да общувате с приятелите и семейството си.

Подчертавайки, че поверителността и сигурността са част от тяхната ДНК, компанията заявява, че има функция за криптиране от край до край, вградена в приложението. Така че не е необходимо да активирате тази функция, за да я използвате, защото функцията се активира автоматично.

Технологията за криптиране от край до край защитава вашите съобщения, снимки, видеоклипове, гласови съобщения, документи, актуализации на състоянието и обаждания в популярната платформа за незабавни съобщения.

Нова функция за WhatsApp Последно виждане

В платформата за незабавни съобщения е активирана нова функция за поверителност. По този начин хората, с които не сте разговаряли преди, няма да могат да видят последното ви видяно състояние . Потребителите на WhatsApp, които не можаха да видят последното видяно състояние на някои хора и бизнес акаунти, смятаха, че това се дължи на грешка.

WhatsApp Messenger обяви, че са активирали нова функция за увеличаване на поверителността и сигурността на потребителите. Според информацията, предадена от компанията, за хора, които не познавате и с които не сте разговаряли преди, е било затруднено достъпа до последното ви видяно състояние.

Какво мислите за това, че Whatsapp работи върху индикатор за функция за криптиране от край до край? Не забравяйте да споделите вашите мисли за решението, взето от услугата за незабавни съобщения, която има огромна популярност по целия свят, в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Lockly Smart Lock: Характеристики и цена на заключване на врати със сканиране на лица
  2. Ограничаване на Социалните Медии за Младежи в Англия: Нови Регулации на Хоризонта
  3. Най-използваните пароли в света
  4. Google вече ще ви предупреждава, ако данните ви се откраднат! Как?
  5. WhatsApp ще предлага високо ниво на поверителност и сигурност с нова функция!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.